Kézilabda, A-osztályA fiúkon a sor

2010. október 28., csütörtök, Sport

A nők hét végi fordulójának eredményei: Medgyes—Szászsebes 33—25, Slatina—Beszterce 29—30, Temesvár—Maros­vá­sárhely 30—38, és még egyszer a mi eredményünk: Naţional—Sepsiszent­györ­gyi MSC 36—29. Vezet a Naţional 14 ponttal, 2. Beszterce 13 ponttal... 7. az MSC 5 ponttal.

A következő forduló (november 7-én): Sepsi­szentgyörgyi MSC—Temesvár, Naţio­nal—Medgyes, Marosvásárhely—Slatina, Beszterce—Szászsebes.
A fiúk viszontfordulót játszanak a hét végén, szombaton: Călăraşi—Sepsiszent­györgyi MSC, Ploieşti—Târgovişte, Piteşti—Inter­handball, Steaua II.—Alexandria. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1391
szavazógép
2010-10-28: Sport - :

Bakk Árpád-emlékverseny (Tenisz)

Október 30—31-én rendezik meg Sepsiszentgyörgyön a volt sporttanács pályáin (Bánki Donát utca 25. szám) a Bakk Árpád-emlékversenyt, melyre bárki jelentkezhet kortól függetlenül.
2010-10-28: Sport - :

Újabb kiírás (Pályázat)

A Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság közli, hogy törli az október elején meghirdetett pályázatát, helyette újat hirdet.