PályázatÚjabb kiírás

2010. október 28., csütörtök, Sport

A Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság közli, hogy törli az október elején meghirdetett pályázatát, helyette újat hirdet.

Az új kiírás szerint nem kormányzati és nem profitorientált sportklubok, illetve megyei sportszövetségek pályázhatnak olyan események résztámogatására, amelyekre november 13.—december 10. között kerül sor. A pályázat célja: a versenysport, illetve a szabadidős sporttevékenységek jogszabályban foglalt programjainak és célkitűzéseinek megvalósítása. Az összegek: 8000 lej versenysportra, 7000 lej szabadidős prog­ramokra. A pályázatok leadásának határideje november 11-én 10 óra. A pályázati űrlap és bővebb fel­világosítás a Kovászna Me­gyei Sport- és Ifjúsági Igaz­ga­tóság Bánki Donát utca 25. szám alatti székhelyén igényelhető. Telefon: 0267 351 640. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-10-28: Sport - :

A fiúkon a sor (Kézilabda, A-osztály)

A nők hét végi fordulójának eredményei: Medgyes—Szászsebes 33—25, Slatina—Beszterce 29—30, Temesvár—Maros­vá­sárhely 30—38, és még egyszer a mi eredményünk: Naţional—Sepsiszent­györ­gyi MSC 36—29. Vezet a Naţional 14 ponttal, 2. Beszterce 13 ponttal... 7. az MSC 5 ponttal.
2010-10-28: Sport - Áros Károly:

Csendes forduló (Labdarúgás, IV. liga)

volt a hét végi. Szinte sárga lap is alig villant. Na persze, ez nem jelenti, hogy kizárt volt a meglepetés. De nem ám. Itt van például a bodoki döntetlen. Az a bodoki gárda, mely egy héttel korábban legyőzte idegenben az éllovast, most 3—0-ról szinte kikapott. Ilyen a foci, kiszámíthatatlan. Azért maradt még valami, amire büszkék lehetnek a bodokiak: tíz forduló után is őrzik veretlenségüket. Na de ne szaporítsuk a szót, nézzük a rangsort, mely helyszűke miatt maradt ki hétfői számunkból.