Lady Gaga egymilliárdszor

2010. október 30., szombat, Magazin

Mérföldkőhöz ért a YouTube video­megosztó portálon Lady Gaga, akinek klipjeit már egymilliárd alkalommal játszották le a honlapon.

Az egyedi stílusáról ismert énekesnő a Twitter közösségi portálon osztotta meg a rekordról szóló hírt rajongóival. ,,Elértük az egymilliárdot... Ha összefogunk, mindent elérhetünk. A YouTube királyaivá és királynőivé kiáltalak ki titeket" — írta bejegyzésében Lady Gaga. Mögötte nem sokkal következik Justin Bieber, a tinisztár videoklipjeire eddig közel 968 millióan voltak kíváncsiak. A kanadai ifjonc november 1-je környékén lépheti át az egymilliárdos küszöböt. Bieber azonban így is a YouTube királya, Baby című videóját 365,5 millióan látták, ezzel övé a legnézettebb klip.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1375
szavazógép
2010-10-30: Magazin - :

Lucien Hervé emlékére

Lucien Hervé: A Szajna partján
A Lucien Hervé 100 időszaki kiállítás elnevezése egyszerre utal a 2006-ban elhunyt alkotó születésnapjára és a múzeum által megvásárolt művek számára.
2010-10-30: Magazin - :

Michael Jackson bolygó

Új virtuális univerzum van születőben, amelynek egyik bolygóját Michael Jackson, a popkirály kultuszának szenteli az internetes vállalkozás mögött álló Los Angeles-i központú cég.