Kosárlabda, A-osztálySzabadságon a Sepsi BC

2010. november 4., csütörtök, Sport

A női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság hét végi — azaz hetedik — fordulójában pihen a megyeszékhelyi Sepsi BC, így lányainknak alkalmuk lesz egy picit feltöltődni és felkészülni a küzdelemsorozat második szakaszára.

Mint ismeretes, a zöld-fehérek a november 30-i játéknapon vereséget szenvedtek az Aradi ICIM-től, de szombat estig mégis Veres Attila tanítványai vezetik a rangsort. A hatodik etapban a Szatmárnémeti VSK 105—50 arányban győzte le Nagyváradot, a Temesvári Bega pedig 70—39-re nyert Gyulafehérvár ellen. Hat mérkőzés után a tabella élén a Sepsi BC áll 11 ponttal (5 győzelem/1 vereség), második az Aradi ICIM 10 ponttal (5/0), Szatmár pedig harmadik 9 ponttal (4/1). A további sorrend: 4. Temesvári Bega 7 pont (2/3), 5. Gyulafehérvár (255—366) 6 pont (1/4), 6. Nagyvárad (200—392) 6 pont (1/4), 7. Kolozsvári U 5 pont (0/5). A Délke­leti csoport élén a százszázalékos Alexandria áll 12 ponttal, második Craiova 9 ponttal és harmadik a Brassói Galaktika 7 ponttal. A hét végi forduló legérdekesebb mérkőzésének az Aradi ICIM—Szatmárnémeti VSK találkozó ígérkezik, amit a forduló derbijének is mondhatnánk. A további meccsek: Gyulafehér­vár—Nagyvárad, Kolozsvári U—Temesvári Bega, Bukaresti Olim­pia—Sportul Studenţesc, Brassói Galaktika—Rapid, Jász­vásári Poli—Craiova. Alexandria és a Sepsi BC áll.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1381
szavazógép
2010-11-04: Sport - :

A fiúk is megkezdik a visszavágót (Kézilabda, A-osztály)

Az odavágók utolsó fordulójának eredményei: Ploieşti—Târgovişte 27—23, Piteşti—Interhandball 32—28, Steaua II.—Alexandria 32—26, és még egyszer a mi eredményünk: Călăraşi—MSC 42—35.
2010-11-04: Sport - :

Kosárlabda, megyei bajnokság: Lehet jelentkezni

Előreláthatólag november 12-én rajtol a megyei amatőr kosárlabda-bajnokság, amelyre jövő keddig lehet jelentkezni. A küzdelemsorozat szervezőitől tudjuk, hogy a részvételi díj nem változott, azaz 360 lej csapatonként (ezt az odavágók harmadik fordulójáig kell kifizetni), a játékvezetői díj pedig 25 lej/együttes mérkőzésenként. További információkért hívják a 0740 314 717-es (Nemes Áron) telefont. (tibodi)