Kosárlabda, megyei bajnokság: Lehet jelentkezni

2010. november 4., csütörtök, Sport

Előreláthatólag november 12-én rajtol a megyei amatőr kosárlabda-bajnokság, amelyre jövő keddig lehet jelentkezni. A küzdelemsorozat szervezőitől tudjuk, hogy a részvételi díj nem változott, azaz 360 lej csapatonként (ezt az odavágók harmadik fordulójáig kell kifizetni), a játékvezetői díj pedig 25 lej/együttes mérkőzésenként. További információkért hívják a 0740 314 717-es (Nemes Áron) telefont. (tibodi)


Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1383
szavazógép
2010-11-04: Sport - :

Szabadságon a Sepsi BC (Kosárlabda, A-osztály)

A női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság hét végi — azaz hetedik — fordulójában pihen a megyeszékhelyi Sepsi BC, így lányainknak alkalmuk lesz egy picit feltöltődni és felkészülni a küzdelemsorozat második szakaszára.
2010-11-04: Sport - :

Kettős háromszéki vereség (Teremlabdarúgás, I. liga)

Mindkét háromszéki teremlabdarúgó-csapatunk vereséget szenvedett a pontvadászat ötödik fordulójában. Mint ismeretes, a kézdivásárhelyi KSE a Galaci Uniteddel szemben maradt alul, a megyeszékhelyi Sepsi FC pedig a többszörös országos bajnoktól, a Székelyudvarhelyi SK-tól kapott ki.