Elhalálozás

2010. november 6., szombat, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós, testvér, meny, rokon és jó ismerős, a sepsiszentgyörgyi
BÁLINT MAGDA
volt bírósági tisztviselő
életének 59. évében csendesen elhunyt.
Temetése 2010. november 6-án, szombaton 13 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozóházától a kilyéni református temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4238913


Részvétnyilvánítás

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Elméleti Líceum 1985-ben végzett tanulói őszinte részvétüket fejezik ki a gyászoló családnak volt osztályfőnökük, BANDI JÁNOS elhunyta alkalmából.
2873
Megrendülve értesültünk volt osztálytársunk, BANDI JÁNOS nyugalmazott tanár haláláról. Mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Emléke szívünkben élni fog. Nyugodjál békében, Jancsi!
Az 1962-ben végzett tanítóképzősök
4238968

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak drága jó szomszédasszonyunk, PAPP ILONA hirtelen elhunyta alkalmából. Nyugodjék békében.
A László és a Fejér család
4238972

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a Bandi családnak barátunk, BANDI JÁNOS elvesztése miatt érzett fájdalmukban.
A Székely és a Deák család
4238979

Megemlékezés
Bíztunk az életben, hittünk a gyógyulásban, de ha már abban nem, legalább a csodában. Keményen viselted fájdalmas terhedet, és mégis eljött a vég, búcsút sem vettél. Fájó szívvel emlékezünk LENGYEL ISTVÁNRA halálának első évfordulóján.
Szerettei
4238934

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a jó férjre, édesapára, nagyapára, KÁDÁR MÓZESRE halálának huszadik és lányunkra, KÁDÁR MARGITRA (Babikára) halálának negyedik évfordulóján. Nyugalmuk legyen csendes, emlékük áldott.
Szeretteik
4238974

Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk KOVÁCS CSABÁRA halálának második, illetve KOVÁCS GÁBORRA halálának 33. évfordulóján. Emlékük szívünkben örökké élni fog.
Szeretteik
4238976

Eltelt egy fájdalommal teljes fél év, hiányzol nagyon, üres lett otthonunk. Könnyes szemmel a temetőt járjuk, remélve, hogy újra látunk. Ezen a napon távozott az igaz lelkű feleség, önfeláldozó édesanya, nagymama, testvér, anyós és szerető rokon, az uzoni BUZSI GIZELLA. Emléked szívünkben örökre él, és bízunk benne, hogy te fentről angyalként vigyázol ránk, mint ahogy egész életedben tetted.
Kegyelettel emlékezik szerető özvegye, két lánya
és azok családja
4238981

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-11-06: Kovakő - diákmelléklet - :

Bezzeg az én időmben

Szüleink szokták mondani, amikor elégedetlenek gyermekeik, hogy bezzeg az én időmben nem volt ez, nem volt amaz, most már így születnek a mai fiatalok.
2010-11-06: Magazin - Mózes László:

Kelet vonzásában

Hogy megvalósíthatta gyermekkori álmát, azaz eljutott Kőrösi Csoma Sándor dardzsilingi sírjához, s csomakőrösi földet vitt oda, a jól végzett munka örömét jelenti a sepsiszentgyörgyi Karda Zoltánnak.