Nyertes előfizetőink

2010. november 6., szombat, Közélet

Tegnap két sepsiszentgyörgyi olvasónk, a két Tölgyi Mar­g­aretta, anya és lánya közreműködésével sorshúzással kijelöltük az előfizetőinknek hirdetett nyereményjáték szerencsés nyerteseit.

Egyhavi előfizetést nyert: Szőke László, Pataki Magdolna, Bihari Áron, Ábrahám Szilvia, Timár Sarolta, Imreh Ignác és Fejér András sepsiszentgyörgyi, Albu Róza és Berki János kézdivásárhelyi, illetve Kölcze Gizella gidófalvi előfizetőnk.
A főnyereményt, az Interspan Mobil Kft. által felaján­lott bútorvásárlási utalványt Opra János sepsiszentgyörgyi Három­szék-előfizető nyerte.
Gratulálunk a nyerteseknek, az előfizetési nyugta bemutatásával hétfőtől jelentkezhetnek nyereményükért a szerkesztőségben.


Háromszék

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-11-06: Közélet - Fekete Réka:

A tervek elkészültek, építeni kellene (Sepsiszentgyörgy új templomáért)

Az egyházkerület segítségét kéri a sepsiszentgyörgyi negyedik református gyülekezet a másik három egyházközséggel közös vagyon megosztása kérdésében, mert az itthoni tárgyalások nem vezettek eredményre.
2010-11-06: Közélet - Szekeres Attila:

Írjuk együtt a nemzet nagykönyvét (Magyar Állandó Értekezlet)

Tárgyilagos, realista nemzetpolitikára van szükség, amelyben egy percre sem szabad elfelejteni, hogy az egységes magyar nemzet létezik — jelentette ki Orbán Viktor magyar miniszterelnök a hatéves szünet után ismét összeült Magyar Állandó Értekezlet (Máért) tegnapi ülésén az Országházban. Hozzátette, a Máért léte azt mutatja, megvan bennünk a szándék, hogy a magyarok könyveit együtt írjuk.