HOGY MIK VANNAK!

2008. május 10., szombat, Magazin
Kétszázzal száguldva tévézett

Kétszáz kilométer/órás sebességgel száguldott autójával egy 21 éves férfi Franciaországban, miközben tévét is nézett. Szerencsére nem esett baja, és másnak sem. A rendőrség idejében felfigyelt rá, és megállította. Az ifjú józan volt, de végtelenül felelőtlen. Ráadásul még nincs hároméves a jogosítványa, és a francia szabályok szerint addig nem vezethet 110-nél gyorsabban. A rendőrség lefoglalta autóját, elvette jogosítványát, és bíróság elé kerül.

Telefonbetyár bankkártya-leolvasó

Telefonbetyárkodó bankkártya-leolvasó készüléket csípett el a rendőrség Németországban. A leolvasókassza egy hamburgi fodrászatból hívta fel minden egyes vendég kártyás fizetésekor egy frankfurti férfi lakástelefonját. Persze, nem szólt bele, a férfi hiába hallózott, ha pedig visszahívta a kijelzett számot, nem szólt bele senki. Hónapokon át idegesítette a telefonbetyár az 58 éves férfit, mígnem a rendőrséghez fordult segítségért. A ,,telefonszá­lak" a hamburgi fodrászatba vezettek, ahol rejtélyes műszaki hiba okán a kártyaleolvasó gép hívogatja ugyanazt a telefonszámot.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1321
szavazógép
2008-05-10: Magazin - Mózes László:

Murányi Joe: most játszom a legjobban

Sánta István Zsolt felvétele
A Szent György-napok egyik sztárvendége Joe Murányi, azaz Murányi Joe magyar származású amerikai klarinétos volt, aki öt évig zenélt Louis Armstrong zenekarában.
2008-05-12: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Színház
* A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház Witold Gombrowicz Yvonne, burgundi hercegnő című groteszk komédiáját ― rendezte: Bocsárdi László ― a kamarateremben holnap 18 órától a Puskás Tivadar-diákbérleteseknek, szombaton és vasárnap 19 órától brassói bérleteseknek mutatja be.