Oroszfaluban kicserélték a transzformátort

2008. május 29., csütörtök, Nyílttér

Minap az illetékesek a helyszínen győződtek meg arról, hogy az 1960-as években felszerelt transzformátor már nem felel meg a jelenlegi követelményeknek, hiszen az elmúlt közel ötven évben többszörösére növekedett az áramfogyasztás, és megígérték, hogy orvosolják a problémát.

,,A napokban Oroszfaluban kicserélték a régi transzformátort, ami azt jelenti, hogy a falu lakói számára javult az áramszolgáltatás minősége" — közölte Tamás Sándor, s hozzátette: az Electrica Rt. egy héten belül Fortyogófürdő mellett újabb transzformátort helyez üzembe.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1321
szavazógép
2008-05-29: Nyílttér - Ferenczy L. Tibor:

A kétarcúságról sokat beszélhetnénk (Mai levelünk)

Párton kívüliként követem napi- és hetilapokban a hataloméhes pártok és személyek nyílt vagy rejtett szópárbaját, sértegetéseit, öv alatti ütéseit, könyökléseit a hatalomközelbe, jól fizetett vezető beosztásokba, állásokba kerülésért.
2008-05-29: Család - Jártó Kocsis Edit:

A hitelesség hiánya (Különös hiánybetegségek)

Ez egy ritkább hiánybetegség, és nehezebben behatárolható, mivel éleslátást, jó megfigyelőképességet igényel a vizsgálódótól. Mégis érdemes vele foglalkozni, mert ha nem tudjuk kideríteni mibenlétét, nem tudunk kigyógyulni belőle, másrészt meg a környezetünk sem tudja eldönteni, hogy mi a probléma, csak érzi, hogy valami nincs rendben.