Elhalálozás

2008. június 25., szerda, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, testvér, anyós, anyatárs, szomszéd, a sepsiszentgyörgyi

KIBÉDI IBOLYA

életének 48. évében türelemmel viselt szenvedés után 2008. június 24-én elhunyt. Drága halottunk földi maradványait 2008. június 26-án 17 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozóházából katolikus szertartás szerint.

Részvétfogadás a temetés napján 16 órától.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4209133

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó testvér, sógor, unokabáty, unokatestvér, rokon, jó szomszéd, a maksai születésű

BARICZ FERENC

életének 64. évében rövid szenvedés után elhunyt.

Temetése 2008. június 25-én 14 órakor lesz a családi háztól a maksai temetőben. Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt idő arra, el kellett indulni.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló csalás

4209084

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az albisi születésű dálnoki

özv. KOVÁCS BÉLÁNÉ

DIÉNES GIZELLA

életének 79. évében csendesen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2008. június 25-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a dálnoki családi háztól a református temetőben.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4209115

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó feleség, édesanya, nagymama, anyatárs, anyós, sógorasszony, keresztmama, rokon, ismerős és szomszéd, a sepsiszentgyörgyi

ZIMMERMANN JÓZSEFNÉ

BÁLINT MÁRIA

életének 64., házasságának 45. évében rövid szenvedés után 2008. június 24-én csendesen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2008. június 26-án, csütörtökön 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozóházából református szertartás szerint.

Részvétfogadás a temetés napján 14 órától.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4209122

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a zágoni id. RAB ALBERT temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és a nehéz pillanatokban mellettünk álltak.

A gyászoló család

4209079

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a csomakőrösi születésű kézdivásárhelyi GOCZ DEZSŐ ny. nyomdászra halálának első évfordulóján. Úgy mentél el, ahogyan éltél, csendesen, szerényen. Emléked legyen áldott, nyugalmad békés.

Szeretteid

7252112

Kegyelettel emlékezünk 2006. június 26-ra, a gelencei özv. CSEH IMRÉNÉ KISS ANNA halálának második évfordulóján.

Szerettei

pro. Á. K.

Kegyelettel emlékezünk RENDI GYULÁRA halálának nyolcadik évfordulóján. Emléke szívünkben mindig élni fog.

Testvére, gyermekei és azok családja

pro. B. E.

Az én időm hamarabb lejárt, mint szerettem volna, ne sírjatok, én már nem szenvedek, a fájdalom csak az, hogy nem lehetek köztetek. Fájó szívvel emlékezünk a zágoni születésű, 37 éves KOCSIS ATTILÁRA halálának második évfordulóján. Az idő nem gyógyítja sebeinket, mert mi nagyon szerettünk téged.

Halálába soha bele nem nyugvó bánatos szülei, testvérei és azok családja

4209025

Fájó szívvel emlékezünk az orbaiteleki RÁTZ ISTVÁNRA, aki most egy éve, június 25-én hirtelen elhunyt. Itthagyta szeretett feleségét, fiait és menyeit. Nyugodjék békében, emléke legyen áldott.

4209028

Eltelt egy bánattal, keserű könnyekkel átitatott év, mióta szeretett fiunk, KAKAS SÁNDOR OTTÓ távozott közülünk. Be nem gyógyuló lelki sebeinkkel örökké gyászolni fogjuk:

szülei, testvére, gyermekei és a család. Szerettei

4209117

Egy éve már, hogy nem látjuk unokatestvérünk, KAKAS SÁNDOR OTTÓ mosolygós, jókedvű arcát. Szeretettel és ugyanakkor meg nem szűnő fájdalommal emlékezünk az együtt töltött évekre.

Unokatestvérei, Kakas Katalin és András

4209118

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1323
szavazógép
2008-06-25: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Zene
Az Árkosi Művelődési Központban holnap 18 órától a Gaudeamus kvartett — Lucia Neagoe (hegedű), Raluca Irimia (hegedű), Leona Varvarichi (mélyhegedű), Sebastian Virtosu (cselló) —koncertezik. Műsoron: Mozart: Kvartett K.V. 285, Sosztakovics: 8. vonósnégyes op. 10. Sepsiszentgyörgyről a színház elől 17.30 órakor autóbusz indul, az utazás ingyenes.
2008-06-25: Közélet - B. Kovács András:

Románul — gyötrelmek nélkül (Éretlen az oktatási rendszer)

Annak jeleként, hogy valami készül, élénk viták kísérik a román nyelvoktatás reformjának kérdését közéletünkben. Nemzetközi és országos keretbe helyezte az eszmecserét, s a leküzdendő akadályokat is feltérképezte a június 13—14-i csíkszeredai konferencia a kétnyelvűségről, miként arról nemrég tudósítottunk. A drukkoló szülők és diákok képviseletében lapunk megszólaltat párat az előadók közül — nyilván, a kérdés ismeretének elmélyítése, de nem utolsósorban a szövetségkeresés szándékával.