Elhalálozás

2008. július 15., kedd, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a rétyi születésű sepsiszentgyörgyi

SZILÁGYI LÁSZLÓNÉ

KISS IRÉN

életének 89., özvegységének 51. évében hosszas betegség után elhunyt.

Temetése 2008. július 16-án 14 órakor lesz a vártemplomi ravatalozóháztól.

A gyászoló család

597

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett, drága feleség, édesanya, nagymama, anyós, testvér, unokatestvér, közeli és távoli rokon, jó szomszéd és ismerős, a rétyi születésű

KONDOR JÓZSEFNÉ

BARABÁS JULIANNA

volt textilgyári alkalmazott

életének 69., házasságának 47. évében elhunyt.

Temetése 2008. július 15-én, kedden 17 órakor lesz a közös temető ravatalozóházától.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

594

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédnagymama, testvér, anyós, rokon és jó szomszéd,

özv. BALOGA JÓZSEFNÉ

VIRÁG IRÉN

(ICA)

életének 85. évében hirtelen elhunyt.

Temetése 2008. július 16-án 16 órakor lesz a szemerjai új ravatalozóháztól a régi temetőben.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

4209808

Részvétnyilvánítás

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak SZÁSZ KÁROLY a 14/2-es Postagalamb Sportegyesület volt elnöke elhunyta alkalmából. Ezúton is köszönve a segítséget, amit a postagalambászat érdekében tettél.

A sepsiszentgyörgyi 14/2-es Postagalamb Sportegyesület tagsága

4209794

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik TÉGLÁS IMRÉNÉ MAGYARÓSI ETELKA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet a barátoknak, a jó szomszédoknak és rokonoknak, akik a nehéz percekben mellettünk álltak.

A gyászoló család

4209763

Hálásan köszönjük mindazoknak, akik özv. NÉMET JÓZSEFNÉ HANDRA TERÉZIA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.

A gyászoló család

4209790

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, BOTKA LÁSZLÓ színművész temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, részvétüket nyilvánították. Külön köszönet a jó szomszédoknak, jó barátoknak, lánya kollégáinak, rokonoknak és a Tamási Áron Színház munkaközösségének, akik a nehéz pillanatokban önzetlenül segítettek, fájdalmunkban osztoztak. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

Özvegye és lánya

4209809

Megemlékezés

Öt éve, 2003. július 15-én hagyott itt bennünket

VÁRY PÉTER.

Szívünkben él. Akik ismerték és szerették, áldozzanak egy percet emlékére.

Özvegye, fia és családja

pro. vop.

Az idő elmúlhat, szállhatnak az évek, amíg élünk, velünk lesz emléked. Oly üres lett a ház, hiányzol nekünk egy életen át. Búcsú nélkül ment el, az életért harcolva. Szívünk mély fájdalmával emlékezünk a sepsiszentgyörgyi KOZMA IMRÉNÉ BLÉGA IRMÁRA, akit hat hete kísértünk utolsó útjára. Hiába keresünk, elmentél örökre, sírodon a sok virág a szeretet jele. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Jóságos szíved pihen a föld alatt, minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat. Pihenése legyen csendes.

Szerettei

597

Fájó szívvel emlékezünk a kézdivásárhelyi BUNA BARTALIS TIBORRA halálának első évfordulóján.

Szerettei

7252148

Hiányzol közülünk, a helyed üres lett, egy váratlan pillanat megölte szívedet. Magadba zártad a sors ezernyi baját, és váratlanul, búcsú nélkül minket itt hagytál. Fájó szívvel emlékezünk a kézdivásárhelyi BUNA TIBORRA, akit 2007. július 15-én veszítettünk el 37 éves korában. Könnyes szemmel nézünk fel az égre, és kérjük a jó Istent, nyugtasson békében.

Bánatos édesanyja és két testvére

4209537

Hat hete búcsú nélkül távozott szerettei köréből GERGELY MIHÁLY. Az elválás fájdalmával emlékezünk, hiányát örökre érezzük, de szívünkben mindig élni fog. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. A megemlékező gyászmise július 16-án, szerdán este 18 órakor lesz a Szent József-templomban.

A gyászoló család

4209629

Megállt egy szív, mely élni vágyott, pihen az áldott kéz, mely dolgozni imádott. Hogy elmentél, még mindig fáj, búcsú nélkül itt hagytál, szótlanul távoztál. Fájó szívvel és örök szeretettel emlékezünk PETHŐ CSONGOR JÓZSEFRE halálának első évfordulója alkalmából. Könnyes szemmel tekintünk az égre, s kérjük a jó Istent, nyugodjék békében.

Bánatos édesapja, testvérei és családjuk, kisfia, Csongor és élettársa, Mária

4209747

Fájó szívvel emlékezünk GYÖNGYÖSSY ZOLTÁNRA halálának hatodik évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Szerettei

4209777

Fájdalommal, szomorú szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk

MÉZES ÁGOTA-RÉKÁRA

halálának második évfordulóján. Hiányát minden percben érezzük. Emléke szívünkben örökké élni fog.

Szerettei

4209822

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1322
szavazógép
2008-07-15: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Számítástechnikai diáktábor
Augusztus 4―10. között Kovásznán tartják a tábort a következő témakörökben: grafika, képfeldolgozás, többváltozós függvények ábrázolása matematikai szoftverek segítségével, vizuális nyelvek, feladatmegoldó műhely. Középiskolások jelentkezését várják július 25-ig. A tábor költsége (szállás és hatnapi teljes ellátás, egynapos kirándulás): 250 lej. A helyek száma korlátozott! Érdeklődni az EMT kolozsvári titkárságán lehet, telefon: 0264 590 825, 0264 594 042, 0744 783 237, e-mail: emt@emt.ro.
2008-07-15: Magazin - x:

Az ,,igazi suttogó”

Magyarországra érkezik Monty Roberts, az ,,igazi suttogó", akinek személye ihlette Nicolas Evanst a Suttogó című regény megírására, amelyből film is készült azonos címmel, Robert Redford rendezésében és főszereplésével.