Iskoláról kilencedikes szemmelDiák vagyok a drámaosztályban

2008. november 1., szombat, Kovakő - diákmelléklet

Igen, új, azaz kicsi drámás vagyok, és nagy örömmel tölt el, hogy ezt mondhatom.

Nagyon tetszik a drámaosztály. Persze, vannak dolgok, amikben csalódtam. Nem számítottam arra, hogy elég megterhelő az én eddigi kényelmes életemhez viszonyítva. Vágytam ide.

Annyira, hogy otthagytam a biztonságot, kényelmet, úgy döntöttem, hogy nekem fontosak az álmaim, és elmegyek — Gyergyó­csomafalváról Sepsiszentgyörgyre. Örülök, hogy a drámaosztályban nagy hangsúlyt fektethetek a lélek ápolására. Fontosnak tartom az emberi lélekkel foglalkozni, és nem a külsőségekben elveszni.

A tréningek kimerítőek, de minden szó értékes, ami ott elhangzik. Még csak pár hete vagyok itt, de úgy érzem, elindultam, és lassan haladok egy számomra jó irányba.

Nekem gyerekkori álmom volt a színházzal foglalkozni, és még nem tudok eléggé hálát adni Istennek, hogy itt lehetek, és azt tanulhatom, amit szeretek. Fontos nekem ez az osztály, ahol jól érzem magam. Jólesik egy héten pár órára kilépni a rohanó életből, és észrevenni, hogy léteznek mások is, akik ezt ugyanígy gondolják.

Csíki Beáta

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1323
szavazógép
2008-11-01: Kovakő - diákmelléklet - x:

Doboz

Édes alkony Fotó: Szántó Zoltán
Egy napfelkelte. A hegyek mögül bújnak elő a nap első sugarai, és bíborszínbe borítják a tenger hullámait.
2008-11-01: Kovakő - diákmelléklet - x:

Piroska védőbeszéde a farkas étkezése előtt

Máthé László grafikája
,,Tudom, tudom... Nem, nem is kell mondanod. Tudom, egy kicsit elkéstem ezzel. De mégis, talán még egyszer, utoljára megpróbálhatom, nem? Hidd el: nem akarlak én meggyőzni Téged semmiről.