Elhalálozás

2008. november 15., szombat, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, anyós, rokon, szomszéd, a bölöni

id. BIRÓ LAJOSNÉ

VAJDA ERZSÉBET

79 éves korában hirtelen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2008. november 16-án 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a bölöni unitárius temetőben.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyászoló családja

4214477

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, testvér, anyós, rokon,

DEMETER SÁNDORNÉ

GERENDI EMMA

életének 68. évében türelemmel viselt, hosszú betegség után elhunyt.

Temetése 2008. november 16-án, vasárnap 15 órakor lesz a családi háztól a bitai temetőben.

A gyászoló család

4214499

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy

TÍMÁR ANDRÁSNÉ

JÉNÁKI ILONA

életének 81. évében 2008. november 14-én rövid szenvedés után csendesen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2008. november 16-án, vasárnap délután 2 órakor helyezzük örök nyugalomra a katolikus egyház szertartása szerint a berecki ravatalozóháztól a helyi temetőben.

Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

A gyászoló család

7253355

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik özv. BODÓ IGNÁCNÉ ANDRÁSI IRÉN temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.

A gyászoló család

4214491

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik életünk legszomorúbb napjaiban mellettünk álltak, önzetlenül segítettek, akik a felejthetetlen PÁL JÓZSEFET utolsó útjára kísérték, sírjára virágot helyeztek, és fájdalmunkban osztoztak. Emléke szívünkben mindig élni fog.

A gyászoló család

4214489

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a kovásznai CZINTOS JÓZSEFRE (DODÓ), akit hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, álma békés, emléke áldott. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.

Szerettei

7250564

Hihetetlen, de elmentél egy perc alatt, számunkra csak a döbbenet és a fájdalom maradt. Téged elfelejteni nem lehet, sajnos, meg kell tanulnunk élni nélküled. A búcsúszó, amit nem mondtál ki, elmaradt, elmentél, de jóságod és szereteted egy életre szívünkbe marad. Fájó szívvel emlékezünk TÁNCZOS SÁNDORNÉRA (JUCIKÁRA), akit ma egy éve veszítettünk el örökre. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjék pihenésed felett.

Bánatos hozzátartozói

7253354

,,Addig vagy boldog, míg van, aki szeret, aki bajban megfogja a kezed. S hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod, ha nincs már veled." Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk GERÉB ROZÁLIÁRA halálának ötödik évfordulóján.

Szerettei

4214417

Emlékezünk és emlékeztetünk nyujtódi id. TÓTH LÁSZLÓRA halálának ötödik évfordulóján. Isten őrizze kegyelmében, lelke nyugodjék békében.

Szerettei

4214428

Szomorú szívvel emlékezünk a feldobolyi DAMÓ ANNÁRA (szül. KÓNYA) halálának második évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Szerettei

4214435

Fájó szívvel emlékezünk szeretett kislányunkra, GÁSZPÁR TÍMEÁRA halálának negyedik évfordulóján.

Édesanyja, testvére és nagyszülei

4214478

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1326
szavazógép
2008-11-15: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

kortÁRS MAGYAR FILMnapok
Sepsiszentgyörgyön a Művész moziban (Club Cinema) ma 10 órától Vuk (1981) — magyar rajzfilm, 11.30 órától Ludas Matyi (1979) — magyar rajzfilm, 17 órától Megy a gőzös (2007) — magyar vígjáték, rendező Koltai Róbert, 19 órától Csak szex, és más semmi (2005) — magyar vígjáték, rendező Goda Krisztina.
2008-11-15: Magazin - x:

A Szent Korona élethű mása

A magyar Szent Korona élethű mását készítette el Rónai Attila kaposvári ötvös. A míves replika hamarosan a Koronaőrséghez kerül, nemzeti ünnepeken helyettesíti majd a Parlamentben őrzött eredetit.