Tökkoncert

2008. december 3., szerda, Magazin

Tökpuffanásra vettek jegyet — 9 dollárért (több mint 26 lejért) darabját — több százan az Egyesült Államokban.

A tökök is több százan voltak, és egy repüléstörténeti múzeumban szerepeltek: repültek és puffantak. Utóbbi hangoknak örvendezett a közönség, no meg a „detonáció", a becsapódás, a szétfröccsenés látványának. A tököket több méter magasból ejtették le, a legvégén a legnagyobbat, egy többmázsásat. A közönségnek nagyon tetszett az előadás, és nem csak a tíz év alattiaknak. A tökvégmasszát amúgy hasznosítják: komposzt lesz belőle — és megint tök.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1323
szavazógép
2008-12-03: Magazin - x:

Szappanbuborékkal garázdaság ellen

Meglelték a garázdaság elleni csodafegyvert egy brit városban: szappanbuborékokat fújatnak a kocsmából kilépő részegekkel.
2008-12-04: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor?

Szavazzunk Bagoly Orsolya Pannára
A Duna TV Magyar csillagok — Mentor című műsora keretében a Csillagszemű mesemondó verseny elődöntőjén a kovásznai Kőrösi Csoma Sándor Iskolaközpont VI. osztályos tanulója, Bagoly Orsolya Panna harmadik helyezést ért el. A Duna Tévében a verseny még nem ért véget, december 6-ig a tévénézők is szavazhatnak SMS-ben vagy e-mailben, így Panna, a kovásznai csillagszemű mesemondó kislány megnyerheti a közönség különdíját is. Tehát ne sajnáljunk egy SMS-t küldeni Bagoly Orsolya Panna jeligével a 00 36 30 949 20 01-es számra, vagy akinek lehetősége van, küldjön e-mailt a csillagszemu@dunatv.hu címre. Aki nem látta a műsort, a Duna TV honlapján megtekintheti. (bodor)