Elgázolta, s cserbenhagyta

2008. december 9., kedd, Közélet

Holtan találtak egy 79 éves férfit Nagybaconban a főút szélén vasárnap este fél tizenegykor.

Az előzetes vizsgálat szerint cserbenhagyásos halálos gázolásról van szó. A rendőrség K. Imola (23) ürmösi lakost gyanúsítja a tett elkövetésével.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1333
szavazógép
2008-12-09: Közélet - Iochom István:

A nyolcvanéveseket köszöntötték

December 3-án este családias hangulatban ünnepelték meg a kézdivásárhelyi Maassluis Nyugdíjasklubban a nyolcvan éven felüli tagok születésnapját. Idén tizenkét nyugdíjast köszöntöttek.
2008-12-10: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Képes-zenés téli esték
Sepsiszentgyörgyön a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron Termében ma 17 órától a rendkívüli Varázskuckóban kézműves-foglalkozás lesz: karácsonyi díszek, ajándékok készítése. Csütörtökön 17 órától animációs filmeket vetítenek ― nem csak kicsiknek. Telefon: 0267 351 609, e-mail: biblio@kmkt.ro.