Elhalálozás

2008. december 30., kedd, Elhalálozás
Elhalálozás

Megrendült szívvel és mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, nagytata, testvér, após, rokon és jó barát, a sepsiszentgyörgyi

id. DÁNIEL ANDRÁS

életének 72. évében rövid szenvedés után csendesen elhunyt.

Mindig tenni akaró, dolgos keze, küzdő lelke megnyugodott.

Drága halottunk földi maradványait 2008. december 31-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

4215817

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a mikóújfalusi

özv. BODOSI ZOLTÁNNÉ

MIKLÓS IRÉN

életének 77. évében türelemmel viselt, rövid szenvedés után elhunyt.

Temetése 2008. december 30-án 13 órakor lesz a mikóújfalusi ravatalozóháztól a református temetőben.

Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4215822

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és tisztelték, hogy a sepsiszentgyörgyi

özv. id. KOVÁCS ANDRÁS

nyugalmazott textilgyári mester

életének 70., özvegységének 22. évében hosszas betegség után 2008. december 28-án elhunyt.

Temetése 2008. december 30-án, kedden 14 órakor lesz a szemerjai új református ravatalozóháztól.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

157/b

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, testvér, nagytata, dédnagytata, rokon, a sepsiszentgyörgyi

id. TORRÓ GERGELY

kárpitosmester

életének 81. évében elhunyt.

Temetése 2008. december 30-án 12.30 órakor lesz a szemerjai új ravatalozóháztól.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4215798

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a sepsiszentgyörgyi

SZŐKE MÁRIA

(MARIKA)

(született ZAJIC)

a megyei munkaerő-ügynökség alkalmazottja

életének 57. évében hosszas betegség után elhunyt.

Temetése 2008. december 31-én, szerdán 13 órakor lesz a közös temető ravatalozóházától.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4215809

Részvétnyilvánítás

A munkaerő-ügynökség munkaközössége kegyeletes részvétét fejezi ki a gyászoló családnak kolléganőjük, SZŐKE MÁRIA osztályvezető elhunyta alkalmából. Há­lával emlékezünk odaadó munkájára. Pihenése legyen csendes. Nyugodjék békében.

4215792

Mély fájdalommal búcsúznak közvetlen kollégái főnöküktől, SZŐKE MARIKÁTÓL, és őszinte részvétüket fejezik ki a gyászoló családnak.

4215793

A Tega Rt. munkaközössége őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak kollégájuk, KOVÁCS ATTILA elhunyta alkalmából.

4215814

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Szőke Sándornak és fiának MARIKA távozása alkalmából. Emléke itt marad közöttünk.

A Kelemen család

4215827

Köszönetnyilvánítás

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik az uzoni ILLYÉS EMIL temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek. Külön köszönet a jó barátoknak és munkatársainak.

Hozzátartozói

1746

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik a bikfalvi özv. BERDE KÁROLYNÉ GECZI VILMA temetésén részt vettek, sírjára a kegyelet virágait helyezték, és fájdalmunkban osztoztak. Emléke szívünkben örökké élni fog.

A gyászoló család

4215819

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, özv. PAKÓ KÁROLYNÉ temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak, és sírjára virágot helyeztek.

A gyászoló család

7253728

Hálás szívvel köszönjük a SZABÓ GYULA ATTILA temetésén való jelenlétet és részvétet. Külön köszönjük minden jó embernek és rokonnak, ismerősnek az önzetlen segítséget. Isten adja vissza sokszorosan.

Gyászoló családja

4215802

Hálás köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik felejthetetlen, drága halottunk, a zágoni ifj. CSOMA GYÖRGY temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek. Külön köszönet Zágon polgármesterének, a polgármesteri hivatal munkaközösségének, a Kondor cég munkásainak, a jó ismerősöknek, szomszédoknak, román, magyar barátoknak, akik a nehéz percekben segítségünkre voltak, és együtt éreztek a gyászoló család fájdalmával.

A gyászoló család

4215803

Hálás köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a pávai NÉMETH JÓZSEF temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek. Külön köszönet a kovásznai mentőszolgálat és a kórház munkatársainak, jó ismerősöknek, szomszédoknak, barátoknak, akik a nehéz percekben segítségünkre voltak.

A gyászoló család

4215811

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik VALKO JÓZSEF temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek.

A gyászoló család

4215829

Megemlékezés

Csak az hal meg, akit elfelejtenek, örökké él, akit igazán szeretnek. Fájó szívvel emlékezünk az uzoni id. VÁNCSA JÁNOSRA, akit ma tíz éve veszítettünk el örökre. Szerető szívének jóságát szívünkben őrizzük egy életen át. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos özvegye és leánya

4215246

Nagyon akartam még élni köztetek, érezni szívetek melegét, nem adta ezt a sors nekem, túl hamar elvette életem. Szívünk mély fájdalmával emlékezünk a nagybaconi születésű KUSZTOS FERIKÉRE, akit egy éve veszítettünk el. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Jóságos szíved pihen a föld alatt, minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat. Szerető szíveddel oly sokat adtál, Isten kegyelméből ezért megváltást kaptál. Nyugodj békében, szívünkbe zártunk, és soha nem felejtünk el.

A gyászoló család

4215628

Fájó szívvel emlékezünk id. TANA LÁSZLÓ volt textilgyári alkalmazottra, aki egy éve távozott közülünk. Pihenése legyen csendes. Emléke szívünkben örökké élni fog.

A gyászoló család

4215815

Hozzád már csak a temetőbe mehetek, virágot csak a sírodra tehetek. Jóságos szíved pihen a föld alatt, minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat. Szerető szíveddel oly sokat adtál, Isten kegyelméből ezért megváltást kaptál. Fájó szívvel emlékezünk a bitai DEMETER SÁNDORNÉRA, aki hat hete hagyott itt minket.

Szerettei

4215786

Minden évben eljön a nap, mely számunkra fájó emlék marad. Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírodra vihetünk. Könnycsepp gördül végig az arcunkon, mert hiányzol nagyon-nagyon. Soha el nem mú­ló fájdalommal emlékezünk KOSZTÁNDI KÁROLYRA halálának harmadik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

Szerettei

4215790

Könnyes szemmel emlékezünk szeretett édesapánkra, férjemre, a bikfalvi id. SZILVÁSI ANDRÁSRA örök nyugalmának huszadik évé­ben, aki emlékünkben tovább él mindörökké. Pihenése legyen csendes.

4215797

Örök hiányukat érezve, jóságukat és szeretetüket szívünkbe zárva emlékezünk a legdrágább szülőkre, a lisznyói KÖPE SÁNDORRA és IRÉNRE haláluk kilencedik, illetve harmadik évfordulóján.

Irénke, Ildikó és családjuk

4215801

Hihetetlen, de elmentél egy perc alatt, számunkra csak a döbbenet és a fájdalom maradt. Tudjuk, hogy nem jössz már, de olyan jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Téged elfelejteni nem lehet, sajnos, meg kell tanulni élni nélküled. A búcsúszó, mit nem mondtál ki, elmaradt, elmentél, de szívünkben örökké velünk maradsz. Fájó szívvel emlékezünk ifj. BEDŐ FERENCRE, akit hat hónapja veszítettünk el, valamint id. BEDŐ FERENCRE halálának 14. évfordulóján, akiket szívünkben gyászolunk egy életen át. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.

A gyászoló család

4215807

Szomorú húsz év telt el, amióta eltávozott az élők sorából az uzoni id. KANYÓ LÁZÁR, és négy éve id. KANYÓ ANNA. A múltba visszanézve valami fáj, valakiket keresünk, akik nincsenek már. Nagyon szomorú nélkülük élni, a sírjukhoz virággal menni és ezzel a pár sorral rátok emlékezni. Nyugodjatok békében.

Gyermekeik

4215669

Az idő elmúlhat, szállhatnak az évek, amíg élünk, velünk lesz emléketek. Szívünk soha el nem múló fájdalmá­val emlékezünk a szárazajtai GECSE GYULÁRA és GECSE GIZELLÁRA haláluk hetedik évfordulóján. Bármennyire szorítottam kezeteket, a halál erősebb volt nálam. Nyugalmatok legyen csendes, emléketek áldott.

Szeretteik

4215826

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1326
szavazógép
2008-12-30: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Színház
A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház holnap 18 órától a nagyteremben bemutatja Francis Veber Balfácánt vacsorára című vígjátékát. Rendezte: Mircea Cornişteanu. A bemutatóra a támogató- és a mecénásbérletek érvényesek.
2008-12-30: Magazin - x:

A ,,háromszéki égi kövek” történetének fele sem tréfa — Kisgyörgy Zoltán

Márk Tibor, az ,,égi jelenségek" követője az udvarán talált lelettel
December 23-i számunkban érdekesnek tűnő tudósítás jelent meg Még egy háromszéki ,,meteorit"? címmel arról, hogy két szentgyörgyi tanuló fivér és egy barátosi vállalkozó azonos tulajdonságú, ,,égből pottyant" köveket talált az erdővidéki Bölönben és a tőle eléggé távoli Barátoson. Egy nap sem telt el, és levél érkezett a világhálón a kanadai Torontóból.