Elhalálozás

2009. január 7., szerda, Elhalálozás
Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett, jó gyermek, férj, édesapa, testvér, keresztszülő, sógor, após, közeli és távoli rokon, szomszéd és jó ismerős, a kézdivásárhelyi születésű kézdisárfalvi

RÁDULY ISTVÁN

életének 46. évében 2009. január 5-én rövid, de türelemmel viselt betegség után elhunyt.

,,Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni. Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek."

Drága halottunk földi maradványait 2009. január 8-án, csütörtökön 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kézdisárfalvi római katolikus ravatalozóháztól a kézdisárfalvi temetőben katolikus szertartás szerint.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

7253332

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága jó feleség, édesanya, nagymama, testvér, anyós, anyatárs és jó szomszéd, a miklósvári születésű nagyajtai

DEÁK GYULÁNÉ

VIRÁG IRMA

életének 51., boldog házasságának 31. évében rövid szenvedés után 2009. január 6-án elhunyt.

Temetése 2009. január 8-án 14 órakor lesz a családi háztól a nagyajtai temetőben.

Emléke szívünkben örökké élni fog.

A gyászoló család

T. K.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sepsiszentgyörgyi

özv. KOCSIS ILONA

(MEZEI)

életének 64. évében elhunyt.

Temetése 2009. január 7-én 15 órakor lesz a református ravatalozóháztól.

Részvétfogadás 14 órától.

A gyászoló család

4215930

Részvétnyilvánítás

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak EGRI BARNABÁSNÉ SÁNTHA IBOLYA elhunyta alkalmából. Emlékét őrzik

osztálytársai

7253331

A sepsiszentgyörgyi gépkocsialkatrész-gyár vezetősége és munkaközössége őszinte részvétét fejezi ki Egri Barnabás kollégájuknak felesége elhunyta alkalmából.

20068

Köszönetnyilvánítás

Köszönet illesse mindazokat, akik BARTHA ISTVÁN JENŐ, a kézdivásárhelyi bútorgyár volt mérnök-igazgatója temetésén részt vettek, és fájdalmamban osztoztak.

Gyászoló özvegye

4215972

Köszönetemet fejezem ki mindazoknak, akik drága halottunk, az árkosi BARABÁS SÁNDOR temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek. Külön köszönet azoknak, akik a nehéz percekben segítő kezet nyújtottak.

Gondozója, Anna Mária

1759

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a mikóújfalusi GERGELY ILONÁRA halálának nyolcadik évfordulóján. Könnyes az út, mely sírodig vezet, őrködjék a jó Isten nyugalmad felett.

Szerettei

1768

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk id. SÁRDY LÁSZLÓRA halálának kilencedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Özvegye és gyermekei

4215976

Szívünk mély fájdalmával emlékezünk az élni akaró, drága jó férjre, édesapára, a kilyéni születésű SIMON ÁRONRA, aki tizenkét éve távozott közülünk. Jóságos szíved pihen a föld alatt, minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat.

Halálába soha bele nem nyugvó özvegye, gyermekei, azok családja és hozzátartozói

4215761

Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk TODOR SÁNDORRA halálának ötödik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4215864

Szomorú az út, amelyen járunk, de még szomorúbb, hogy egy néma sírt találunk. Fájó szívvel emlékezünk a kisborosnyói születésű sepsiszentgyörgyi id. SZÁSZ JÓZSEFRE, aki január 7-én hat hónapja távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4215874

Minden évben eljön a nap, mely számunkra fájó emlék marad. Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó édesanyára, a zoltáni PAKUTS ÁGNESRE halálának első évfordulóján.

Gyászoló szerettei

4215918

Fájdalommal emlékezem november 25-re, amikor drága gyermekem, FARKAS ENIKŐ (szül. FERENCZ) 41 évesen hirtelen elhunyt. Megpihent a szív, mely értünk dobogott, megpihent a kéz, mely értünk dolgozott.

A gyászoló család

4215927

Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk drága halottunkra, VERESS GUSZTÁVRA halálának hetedik évfordulóján. Akit lelkünkben megőrzünk, örökké élni fog.

Szerettei

4215935

Fájó szívvel emlékezünk édesanyánkra, a maksai BITAI GYULÁNÉRA halálának első évfordulóján. Emlé­két szívünkben őrizzük.

Szerettei

4215940

Kegyelettel emlékezünk az albisi PÁLL DEZSŐ asztalosra halálának hetedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4215955

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1330
szavazógép
2009-01-07: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Színház
* A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház társulata a nagyteremben ma 18 órától a Kós Károly-bérleteseknek játssza Francis Veber Balfácánt vacsorára című vígjátékát. Rendezte: Mircea Cornişteanu.
2009-01-07: Magazin - x:

Egerészölyvek fán és póznán — Sylvester Lajos

Útban Sepsibesenyő felé szórakozásból egerészölyveket számláltunk. Ezek vagy az út menti zúzmarával vakító fehérbe öltöztetett fák merevebb ágán mozdulatlanul figyelték a mezőt, vagy a porkahóval behintett szántások átlagosnál magasabb rögein álltak vigyázzban.