Írj egy dalt nekem!

2009. január 10., szombat, Magazin

Queen Latifah amerikai popsztár vadonatúj hangzásra és ütős dalszövegre vágyik, ezért felszólította rajongóit, hogy írjanak neki új nótát, s a kiválasztott felkerül következő albumára.

A dalverseny a szerda esti People’s Choice Awards ceremóniájával lépett életbe, amelynek háziasszonyi szerepét a filmszínésznőként is sikeres díva vállalta el. Latifah tavaszra várható Persona című lemezére szánja a dalt, amelynek a következő három hónapban kell beérkeznie. Az énekesnő ráadásul a rajongókra bízza a győztes mű kiválasztását is. Az izgalmas tehetségkutató versenyt stílszerűen a közönségdíjakról döntő People’s Choice és annak honlapja (www.pcavote.com) segít lebonyolítani.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1326
szavazógép
2009-01-10: Magazin - x:

A sötét lovag fényes diadala

Az amerikai közönség előbb a jegypénztáraknál költött mintegy egymilliárd dollárt A sötét lovag című szuperhős akciómozira, szerdán pedig öt kategóriában tüntette ki a filmet és alkotóit. A People’s Choice Awards a megszokott kötetlen eleganciával, és a szerzői sztrájk miatt tavaly előre felvett vészváltozat után ismét teljes pompában és a CBS televízió közvetítésében élőben jelentkezett 35. évfolyamával a hollywoodi Shrine Auditoriumból. A sztároktól nyüzsgő est műsorvezetője Queen Latifah volt, aki maga is közönségdíjas lett: kollégájával, Dakota Fanninggel vette át A méhek titkos élete (The Secret Life of Bees) című filmért a kedvenc drámának és független produkciónak ítélt elismerést.
2009-01-10: Magazin - x:

Év eleji koncertek Bukarestben

Annak ellenére, hogy sok még a bizonytalanság (még csak tárgyalások folynak az AC/DC, a U2 esetleges romániai fellépésével kapcsolatban), Bukarestben is beindult a világsztárok idei parádéja. Elsőként a Sepultura együttes lép a Sportcsarnok (Sala Polivalentă) színpadjára február 7-én. A január folyamán bemutatott A-Lex című albumjukat népszerűsíti a brazil trash metal együttes.