Ittas és jogtalan vezetőt azonosítottak

2023. július 14., péntek, Közélet

Egy ittas és egy jogosítvány nélküli gépkocsivezetőt azonosítottak a rendőrök szerda este – közölte a Kovászna megyei főkapitányság sajtóirodája tegnap.

Fél kilenckor a kovásznai Szabadság utcában egy gépkocsit vezető férfi lehele­tében 1 mg/l szesztartalmat mért az alkoholszonda. Felsőrákoson kevéssel 10 óra előtt igazoltattak egy fiatalembert, akiről kiderült, nincs jogosítványa. Mindkét esetben bűnügyi vizsgálati iratcsomót állítottak össze. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?









eredmények
szavazatok száma 685
szavazógép
2023-07-14: Máról holnapra - Nagy D. István:

Mennyit is ér egy miniszter?

A kezdeti kételyekkel ellentétben, egyre inkább úgy tűnik, gőzhengernek bizonyul a közel egy hete az Ilfov megyei Voluntari idősotthonaiban uralkodó körülmények, hátborzongató történések miatt elindult folyamat, olyannyira, hogy már egyenesen prömiernek számító következményeket is hozott.
2023-07-14: Közélet - Bodor János:

Viperamarásra nincs ellenszer a sürgősségen (Kovászna)

Az utóbbi napokban többen jelezték viperák jelenlétét Kovászna környékén. A várost övező erdőszéleken túrázó természetbarátoknak ajánlott óvatosnak lenni, mert viperamarás esetén a fürdőváros egyik egészségügyi intézménye sem rendelkezik viperamarás elleni szérummal.