KosárlabdaHanga Ádám a Crvena zvezdánál folytatja

2023. július 14., péntek, Sport

A 34 éves magyar válogatott játékos szerződtetését menedzsmentje közölte szerdán, Hanga pedig kétéves szerződést kötött a belgrádi klubbal, amely megnyerte az elmúlt három szerb bajnoki idényt, és tizedik lett az Euroliga előző kiírásában.

  • Fotó: MTI
    Fotó: MTI

​​​​​​A klub közösségi oldalán Welcome to Belgrade, Adam! kiírással köszöntötte új szerzeményét. Hanga legutóbb a Real Madridot erősítette, amellyel májusban elhódította az Euroligát, emellett bajnokságot és kétszer spanyol szuperkupát nyert a fővárosiakkal. A 200 centis kosaras 2011-ben szerződött az Albacomptól Spanyolországba, ahol a Manresa, a Baskonia, a Barcelona és a Real csapatában szerepelt, közben a 2014–2015. évi idényt kölcsönben az olasz Avellinónál töltötte.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?









eredmények
szavazatok száma 737
szavazógép
2023-07-14: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Pihenő a diófa lombja alatt (Sepsiszentgyörgyi gondozott zöldövezet)

Sepsiszentgyörgy alpolgármestere, Tóth-Birtan Csaba elismerő oklevelet adott át tegnap délelőtt az Egészségügy sétány 5. szám, 9-es tömbház lakóközössége képviselőinek, idén ugyanis az otthonukhoz tartozó, általuk gondozott zöldövezet bizonyult a legszebbnek a városháza által kezdeményezett zöldövezeti szépségversenyen. Az elismerést egy kis táblácska is rögzíti, ezt a tömbház homlokzatára helyezik ki.
2023-07-14: Közélet - Bartos Lóránt:

Kézdivásárhelyen Közösségi teret alakítanak ki

Folyamatban van egy közösségi tér kialakítása Kézdivásárhelyen. A Dózsa György utcában lévő tér a Részvételi Költségvetés egyik nyertes pályázata révén jön létre.