Az ember bolond természeteEsküvői vendégsereg

2009. január 29., csütörtök, Család

Hirdetéssel toboroz magának koszorúslányt és esküvői vendégsereget egy ukrán menyasszony Nagy-Britanniában.

Az ok: rokonsága, barátai mind Ukrajnában élnek, vőlegényének viszont mindenkije Nagy-Britanniában, így ő könnyedén összehozott több mint száz vendéget, míg az ara oldalán csupán ketten sorakoznak fel, a szülei. A hölgy nem szeretné, ha csak ők ketten árválkodnának a templomban a menyasszonyi oldalon, ezért harminc embert toboroz internetes hirdetéssel. Hogy ne tóduljon boldog-boldogtalan, kikötötte: csakis illedelmesek jelentkezzenek, továbbá előfeltétel a fénykép és pár soros önéletrajz. Fizetség nincs, viszont a templomi megjelenés egyúttal belépő a lakodalomba.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1326
szavazógép
2009-01-29: Család - x:

Kedvenc a boglárka és a bangita (Tavaszi virágok)

Ázsiai boglárka
A tavasz királynői természetesen a hagymások, a tulipán, a jácint és a nárcisz. A legújabb divatú csokrokban számos szín érvényesül, de akadnak olyan kompozíciók is, amelyek egyetlen szín köré csoportosulnak. Ez főleg a sárga és a rózsaszín, amelyet a fehér és a zöld árnyalatai emelnek ki — derül ki a Holland Virágiroda legújabb virágkötészeti irányzataiból.
2009-01-29: Kultúra - x:

Az író élő öröksége - Bogdán László

Az idei Benedek Elek Emlékév jó alkalmat teremt az író terjedelmes és szerteágazó életművének áttekintéséhez. S tanulságainak felelevenítéséhez.