TekeÖt érmet szereztek a kézdivásárhelyiek

2024. június 13., csütörtök, Sport

Az elmúlt hét végén Marosvásárhelyen tartották meg az U23-as teke Román Kupa döntőjét, amelyről összesen öt, három ezüst- és két bronzéremmel tértek haza a Kézdivásárhelyi SE versenyzői. Sportolóink számára most a jól megérdemelt nyári szünet következik, folytatás pedig augusztus végén.

Mozgalmas és eredményes hétvégén vannak túl a Kézdivásárhelyi SE tekézői, akik öt éremmel fejezték be a Marosvásárhelyen lebonyolított U23-as Román Kupa döntőjét. A céhes városiak három ezüst- és két bronzéremmel tértek haza a viadalról, melyen az ország legjobb utánpótláskorú sportolói mérték össze tudásukat. Egyéniben Várdó Kristóf második lett, akárcsak fiú párosban, ahol Lukács Attilával az oldalán állhatott fel a dobogóra. A KSE tekézői – Várdó Kristóf, Lukács Attila, Mihály Stefánia, Lukács Ákos, Cseh Áron és Biró Kristóf – csapatban is harcban voltak a kupagyőzelemért, ám végül be kellett érniük a második helyért járó ezüsttel. Mihály Stefánia remek teljesítménnyel előrukkolva egyéniben bronzot szerzett, és Lukács Ákossal a vegyes párosok erőpróbáját szintén a harmadik helyen fejezte be.

„Szépen teljesítettek if­júsági tekézőink, de még messze nem értük el a maximumot, hiszen sportolóink többre is képesek. Gratulálok Várdó Noémi Éva edzőnőnek, aki remekül felkészítette őket, továbbá gratulálok a fiatal tekézőinknek a kitartásért és a hatalmas akaraterőért, a szülőknek pedig a biztatásért. A hiányzók miatt a marosvásárhelyi kupaviadalon részt vett a mindössze 13 esztendős Biró Kristóf, aki meccsről meccsre egyre ügyesebben játszott, és több mint remekül teljesített az U23-as korosztályban, a merész húzásért pedig az edzőnek jár a dicséret” – nyilatkozta Várdó Olivér, a KSE szakosztályvezetője. (tibodi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 234
szavazógép
2024-06-13: Máról holnapra - Mózes László:

Kisebbség és többség Sepsiszentgyörgyön

Sepsiszentgyörgyön előzmény nélküli helyzet alakult ki az önkormányzati választások után. Nemcsak azért, mert Antal Árpád ötödször lesz polgármester, igen magas, 82,25 százalékos szavazati aránnyal, hanem azért is, mert az önkormányzati képviselő-testület kizárólag az RMDSZ színeiben bejutottakból áll.
2024-06-13: Sport - Miska Brigitta:

Bardoc idegenben kezdi az osztályozót (Labdarúgás)

Kovászna megye bajnoka, Bardoc gőzerővel készül a harmad­osztályba jutásért kiírt osztályozóra, amelyet Maros megye aranyérmese, a Radnóti SK ellen vív. Az erdővidéki csapat a párharc első mérkőzését június 16-án, vasárnap 18 órától idegenben játssza, a visszavágóra június 23-án, vasárnap 17.30-tól hazai pályán kerül sor.