Pénteken nyílik a strand

2024. június 19., szerda, Közélet

Június 21-én, pénteken nyílik a strand Sepsiszentgyörgyön. A kicsiket gyermekmedence és vízi csúszdák, a nagyokat élménymedence és olimpiai méretű úszómedence várja – tudatja a létesítményt működtető Sepsi ReKreatív közösségi oldalán.

  • Hétvégén már teljes gőzzel beindul a nyár. Fotó: Facebook / Sepsi ReKreatív
    Hétvégén már teljes gőzzel beindul a nyár. Fotó: Facebook / Sepsi ReKreatív

A nyitvatartás tavalyhoz képest nem változott – naponta 9–20 óráig várják a fürdeni, kikapcsolódni vágyókat –, a jegyárak azonban tavalyhoz képest enyhén emelkedtek: idén hétköznapokon 58 lej lesz egy egész napos felnőtt jegy ára (tavaly 56 volt), a hétvégeken pedig 72 lej. A 18 éven aluliak, 60 éven felüliek és enyhe fogyatékkal élők 38 lejt fizetnek majd hétköznapokon és 48 lejt hétvégén. A négyórás jegy (16 óra utáni belépéssel) teljes ára hét közben 32, korhatáros kedvezménnyel 21 lej, hétvégén pedig 48, illetve 32 lej.

Ezek az árak a Sepsi kártyával rendelkezők számára megfeleződnek, aki azonban gyakrabban (hetente legalább egyszer) akar strandolni, annak érdemes bérletet vásárolni, mert úgy jön ki a legolcsóbban. (Cikkünk eredeti verziójából ez a mondat sajnálatos módon lemaradt, elnézést kérünk - szerk. megj.) (demeter)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 214
szavazógép
2024-06-19: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Újabb gyakornokprogram indul

Ismét lehet jelentkezni Sepsiszentgyörgy önkormányzatának gyakornoki programjára, a lehetőséggel egyetemi hallgatók élhetnek, vagy olyan fiatalok, akik nemrég fejezték be egyetemi tanulmányaikat – közölte a városháza.
2024-06-19: Máról holnapra - Farcádi Botond:

Az erdélyi magyar politika jövőjéről

A június 9-i választási eredmények megerősítették: a kétezres évek vége felé még látványosan pluralizálódó erdélyi magyar politikába húsz év után visszatérni látszik az RMDSZ hegemóniája. De vajon mit mutatnak e számok az erdélyi magyar politika jövőjéről? Van-e, lesz-e még alternatíva mind­azok számára, akik valamilyen okból kifolyólag, ideológiai, világnézeti meggyőződésből vagy éppen bizonyos vezetők személyével kapcsolatos ellenérzések miatt elégedetlenek a szövetséggel?