Gyermekeink

2024. június 20., csütörtök, Szabadidő
  • Ádám. Sepsiszentgyörgy. Albert Levente felvétele
    Ádám. Sepsiszentgyörgy. Albert Levente felvétele
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 222
szavazógép
2024-06-20: Szabadidő - :

Életcél (Személyes)

Tanévzárás, kicsengetések, továbbtanulási gondok és lehetőségek latolgatása jellemzi ezt a nyári időszakot, és mindenkihez eljut valamilyen úton. Akár közvetlenül érintett benne, akár emlékei által. És ott zizeg a levegőben a nagy kérdés: „Mi leszel, ha nagy leszel?”
2024-06-20: Szabadidő - :

Mit főzzünk ma? (Ananászos sertésszelet)

Hozzávalók: egy doboz körszeletes ananászbefőtt (kb. 8 szelet), 10 dkg reszelt sajt, 8 db sajtszelet, 8 szelet kicsontozott sertésszelet (hosszúkaraj), 20 dkg gépsonkaszelet, 2 ek. liszt, 1 ek. vaj/margarin, só, bors, 3 ek. olaj, díszítéshez paprikakarikák és 2–3 szál petrezselyem­levél.