Ütközés Kommandó közelében

2024. július 8., hétfő, Közélet

Tegnap délután három óra körül egy fiatalember által vezetett, Kommandó irányából Kovászna felé közlekedő Fiat nagy sebességgel nekiütközött a 14C jelzésű községi út jobb oldalán álló Dacia Duster személygépkocsinak.

  • Baleset Kommandó közelében a 14C községi úton. A szerző felvétele
    Baleset Kommandó közelében a 14C községi úton. A szerző felvétele

A baleset helyszínére a megyei Mihai Viteazul Sürgősségi Esetek Felügyelősége (ISU) egy tűzoltóautót, egy feszítővágóval felszerelt speciális járművet és egy mentőt küldött. Szerencsére a személygépkocsik utasaiból senkit nem kellett kórházba szállítani, a mentősök csupán a Dacia Duster vezetőjét, egy fiatal hölgyet láttak el a helyszínen, aki az ütközés következtében beleütötte a fejét a kormányba, s ettől elindult az orra vére. A szemtanúk szerint amikor a Kommandó irányából nagy sebességgel közlekedő Fiat nekiütközött a Dusternek, utóbbi álló helyzetben volt. Ennek vezetője, a fiatal hölgy is megerősítette lapunknak, hogy amikor látta, milyen nagy sebességgel jön vele szembe ellenkező irányból a Fiat, félrehúzott az út jobb oldalára, és megállt.

Az ütközéstől mindkét személy­gép­kocsi megrongálódott, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit a vétkes vezető felelősségre vonásáért.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1312
szavazógép
2024-07-08: Közélet - Bedő Zoltán:

Meghallatni és megértetni az üzenetet (Lelkészszentelés Sepsiszentgyörgyön)

Július 4-én és 5-én a sepsiszentgyörgyi vártemplomi gyülekezet nyújtott otthont az Erdélyi Református Egyházkerület idei közgyűlésének, amely lelkészszenteléssel vette kezdetét. Az ódon falak között fennkölt hangulatban csütörtök délután megtartott érzelemdús ünnepi istentiszteleten tizenegy jelöltet ruháztak fel a teljes mértékű és felelősségű lelkészi szolgálat jogával.
2024-07-08: Sport - Tibodi Ferenc:

Ismét kitettek magukért a háromszéki versenyzők (Lovassport)

A remek gyergyóremetei idénykezdés után a háromszéki lovasok számára tizenegy dobogós helyezéssel zárult a Székelyföldi Regionális Díjugrató-bajnokság 2024-es idényének második, benedek-mezői fordulója. Annyira jól ment a hétvégi viadal sportolóink számra, hogy két kategóriában csak Kovászna megyei versenyző állhatott dobogóra. A hat fordulóból és döntőből álló küzdelemsorozat július 20-án Ákosfalván folytatódik.