KovásznaEladók az orvosi rendelők — Bodor János

2009. március 2., hétfő, Közélet

A 2008/68-as sürgősségi kormányrendelet előírásainak betartásával a helyi tanács eladja a tulajdonában levő ingatlanokat, amelyekben orvosi rendelők működnek.

Eddig a Ştefan cel Mare utca 22. szám alatti épületben lévő családorvosi, fogászati, szemészeti kabinetek, illetve fogászati laboratórium bérlői jelezték, hogy megvásárolnák az ingatlant. A helyi tanács legutóbbi ülésén megvitatta az épület eladásával kapcsolatos kérdéseket, és határozott az eladást megelőző feladatokról.

A testület által elfogadott határozat szerint előbb topográfiai felmérést kell készíteni az ingatlanhoz tartozó területről, telekkönyveztetni kell az épületben működő minden egyes kabinetet, az eladási ár megállapítása végett fel kell értékeltetni az épületet, majd összeállítani, jóváhagyni az eladásról szóló feladatfüzetet, és végül ki kell nevezni az eladást lebonyolító bizottságot.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-03-02: Közélet - x:

Segíteni a bajban — Ferencz Csaba

Előadók és adakozók együtt a bajban
Az Eventus Plus Egyesület és az Erdélyi Magyar Ifjak meghívására diák- és felnőttkórusok, együttesek, színművészek és képzőművészek fogtak össze, hogy segítsenek a nagybaconi Szőcs Ferikének.
2009-03-02: Közélet - x:

Téltemetés Bereckben — Iochom István

A rendszerváltás óta huszadik alkalommal tartottak Gábor Áron szülőfalujában farsangi felvonulást és bábuégetést.