Elhalálozás

2009. március 4., szerda, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett, drága jó férj, édesapa, nagyapa, dédnagyapa, testvér, sógor, após, közeli és távoli rokon, az angyalosi

id. PELIGÁN SÁNDOR

életének 80. évében hirtelen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2009. március 5-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra az angyalosi temetőben.

A gyászoló család

4217977

Fájó szívvel tudatjuk, hogy

özv. DÁLNOKI ÁRONNÉ

TÓDOR ERZSÉBET

életének 89. évében elhunyt.

Temetése 2009. március 4-én, szerdán 14 órakor lesz a szemerjai új ravatalozóháztól.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

4217997

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, az árkosi KOCSIS KÁROLY temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet a jó szomszédoknak, akik a nehéz percekben mellettünk álltak.

A gyászoló család

4218004

Megemlékezés

Minden évben eljön az a nap, mely számunkra fájó emlék marad. Volt egy hang, egy mosolygós arc, egy szerető szív, két dolgos kéz, mely értünk dolgozott. Fájó szívvel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagytatára, a kézdivásárhelyi HAMAR IMRÉRE halálának kilencedik évfordulóján.

Bánatos özvegye, leánya, fia és unokája, Richárd

7254014

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó édesapára, a márkosfalvi id. FERENCZ LÁSZLÓRA halálának 44. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

Szerettei

7254127

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1333
szavazógép
2009-03-04: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Színház
A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház A csoda ― Játék Tamásival két részben, az Énekes madár című színjáték alapján felújított előadását (rendezte: Bocsárdi László) a nagyteremben ma 19 órától szabadelőadáson (minden jegy elkelt!, következő előadás március 15-én), csütörtökön 18 órától a Kós Károly-bérleteseknek mutatja be.
2009-03-04: Magazin - x:

Divat nagyanyáink korából (Sepsiszentgyörgyi pályakezdők) — Fekete Réka

Múltidézés a Szentkereszty-kastélyban
Ha a körülöttünk lévő tárgyakat érzelmekkel és személyiséggel töltjük fel (ahogyan azt a régiek tették), életünk gazdagabb és értékesebb lehet — vallja az a három fiatal sepsiszentgyörgyi alkotó, akinek ruhakollekcióját, ékszereit a napokban mutatták be az Árkosi Művelődési Központban.