Elhalálozás

2009. április 15., szerda, Elhalálozás
Elhalálozás

„Tudom, hogy mindent megtehetsz, és hogy gondolat sincs rejtve előtted, eddig szó­beszédből hallottam felőled, most pedig saját szememmel látlak." (Jób 42:2,5)

Szívünk nagy fájdalmával és megtört lélekkel értesítjük mindazokat, akik ismerték és szerették, hogy az övéiért mindig aggódó édesanya, nagymama és dédnagymama,

özv. ILYÉS BÉLÁNÉ

ZSIGMOND IRMA

elfáradt szíve életének 80. évében utolsót dobbant, és lelkét Teremtője kezébe ajánlotta.

Felejthetetlen halottunk földi maradványait 2009. április 15-én 16 órakor helyezzük örök nyugalomra a baróti temető ravatalozójából református szertartás szerint.

A gyászoló család

H. L.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szerető férj, nevelőapa, nagyapa, keresztapa, sógor, nagybácsi,

BOCZ ISTVÁN

volt rendőrségi alkalmazott

életének 82. évében türelemmel viselt betegség után elhunyt.

Temetése 2009. április 16-án, csütörtökön 14 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4219730

Részvétnyilvánítás

A kézdivásárhelyi Petőfi Sándor Iskola szülői bizottsága őszinte részvétét fejezi ki Pál Zoltán iskolaigazgatónak édesanyja elhunyta alkalmából.

69

Mély megrendüléssel értesültünk dr. SZABÓ VILMOS sebész főorvos hirtelen haláláról. A Kovászna Megyei Orvosi Kamara ezúton fejezi ki részvétét a gyászoló családnak.

D. S.

Köszönetnyilvánítás

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik RUNCAN MIHÁLY temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és fájdalmunkban osztoztak. Emléke szívünkben örökké élni fog.

A gyászoló család

4219759

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a felejthetetlen, dolgos kezű férjre, édesapára, nagyapára és dédnagyapára, a sepsiszentgyörgyi id. BENKŐ KÁLMÁNRA halálának nyolcadik évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Bánatos özvegye és hozzátartozói

4219781

Fájó szívvel emlékezünk 2007. április 13-ra, amikor a gyimesközéploki születésű sepsiszentgyörgyi BALOGH GYÖRGY szíve örökre megszűnt dobogni. Sírjára ráhajlik az illatos akácfa, lepelként borítja hófehér virágja, feje fölött róla suttognak a lombok, azt suttogják, most lett igazán csak boldog. Soha nem felejti

bánatos özvegye, fia, két lánya, menye, veje és négy unokája

344/b

Volt egy hang, egy mosolygós arc, életed munka volt és harc. Két dolgos kéz, tekinteted csak fentről néz. Jöhet tavasz, nyár, ősz, tél, fájó emléked bennünk él. Soha el nem múló fájdalommal emlékezem drága jó férjemre, a sepsiszentgyörgyi SZILVÁSI FERENCRE halálának harmadik évfordulóján. Emlékét örökre megőrzi

bánatos özvegye és szerettei

2424

Az idő sem gyógyítja sebeinket, mert te igazán szerettél bennünket. Hiába borult rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Fájó szívvel emlékezünk arra a napra, amikor drága halottunk, id. KEREKES JENŐ két évvel ezelőtt itthagyott bennünket.

Szerettei

4219460

Hangod, szavad, jóságod, szereteted fentről is erőt adva ránk sugárzik. Kegyelettel és könnyes szemmel emlékezünk az oltszemi DIMÉNY GÁBORRA, akit április 14-én két éve hirtelen szólított magához az Úr. Nemes lelkének, önfeláldozó életének áldott emlékét mindörökké megőrizzük. Adjon az Isten békés nyugalmat neki.

Gyászoló szerettei

4219576

Fájó szívvel emlékezünk drága jó édesanyánkra, id. KOZMA ELEKNÉRE (Rózsika) halálának első évfordulóján. Akik ismerték és szerették, áldozzanak egy percet emlékének. ,,Te a jóságodat két marokkal szórtad, önzetlenül adtál a rossznak és a jónak. Mindig egy célod volt, a családodért élni, ezt a halál tudta csak széttépni."

Bánatos özvegye, Elek, lánya, Rózsika, fia, Elek és azok családja

4219607

Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi id. NIKA ÁRPÁDRA halálának tizedik évfordulóján. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük.

Szerettei

4219685

Fájó szívvel emlékezünk a lisznyói születésű uzoni ifj. RÁDULY ANDRÁSRA halálának tizenkettedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4219689

Kegyelettel emlékezem a ma egy éve elhunyt DOMOKOS VERONIKÁRA (SZÉKELY). Áldott emléke örökre szívemben él.

Rózsika

4219697

Az én időm hamarabb lejárt, mint szerettem volna. Ne sírjatok, én már nem szenvedek, a fájdalom csak az, hogy nem élhetek köztetek. Fájó szívvel emlékezünk a bölöni id. KOZMA ELEKNÉ KISGYÖRGY ROZÁLIÁRA, aki ma egy éve hunyt el.

Testvére, Iluska, két leánya és családjuk

4219761

Szomorú szívvel emlékezünk a fiatalon elhunyt PÁLJÁNOS TIBORRA halálának első évfordulóján. Emlékét örökké megőrizzük.

Szerettei

4219708

Fájó szívvel emlékezünk az angyalosi id. PELIGÁN SÁNDORRA, akit hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4219710

Álmodtál egy öregkort, csodásat és szépet, de egy betegség mindent összetépett. Megállt egy szerető szív, mely élni vágyott, pihen két kéz, mely dolgozni imádott. Üres és rideg lett nélküled otthonom, nincs, kivel megosztanom örömöm, bánatom. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi KÖLCZE ANNÁRA (PANNIKÁRA), aki fél éve távozott az élők sorából. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerető özvegye és őszinte rokonai, Editke, Emese és Márta

4219713

Ma hat hónapja, hogy búcsú nélkül, tragikus körülmények között elveszítettük a drága jó gyermeket, testvért, a berecki BODÓ OTÍLIÁT, akinek hiánya nagyon fáj, elvesztése pótolhatatlan. Drága, mosolygós arca szívünkben örökre megmarad. Pihenjen békében, emléke legyen áldott.

Halálába soha bele nem nyugvó édesapja, testvérei

4219714

Fájó szívvel emlékezünk a szerető férjre, édesapára, nagytatára, SZŐCS JENŐRE halálának első és a drága gyermekre, SZŐCS ATTILÁRA halálának tizenhetedik évfordulóján. Az idő múlik, de a gyász és a fájdalom mindig bennünk él. Hiányukat nem pótolja semmi. A hitünk és a jó Isten szeretete enyhíti fájdalmunkat. Nyugodjanak békében.

A gyászoló család

4219721

Megállunk a néma sírod mellett, szeretnénk még egyszer megfogni a kezed. Oly üres és árva lett a ház, hiányozni fogsz egy életen át. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentkirályi id. FERENCZ BÉLÁRA, akit ma két éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Fájó szívű özvegye, gyermekei, azok családja és három unokája

4219725

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk SIMON FERENCRE, a drága jó férjre, édesapára, nagyapára halálának második évfordulóján. Adjon a jó Isten neki nyugalmat Magyarországon, ahol hamvai pihennek.

Szerettei

4219727

Kegyelettel emlékezünk az immár egy éve elhunyt MÁTÉ SÁMUELRE. Emlékét szívünkben mindörökké megőrizzük. Nyugodjék békében.

Szerettei

4219743

Hat hete, hogy utolsó útjára kísértük a drága jó édesanyát, nagymamát, dédnagymamát és testvért, a gidófalvi VITÁLYOS ERZSÉBETET (szül. SÁNDOR). Emlékét mindnyájan szívünkbe zárjuk. Nem felejtünk el soha!

A gyászoló család

4219769

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-04-15: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Tánc
A sepsiszentgyörgyi Há­romszék Táncegyüttes pénteken 19 órától bemutatja Hol jársz, hová mész? című előadását a kultúrpalota Lajtha László Stúdiótermében. Rendező, koreográfus: Ivácson László.
2009-04-15: Magazin - x:

Örkény István-honlap

Örkény István életét és munkásságát sokszínűen, stílusosan, humorban, információkban, képekben és hanganyagban egyaránt gazdagon bemutató honlapot készíttetett az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK).