Iskolai sportPuskás Kupa, 2009

2009. április 15., szerda, Sport

Mint arról már korábban tájékoztattuk olvasóinkat, április 17-én a Kárpát-medence kilenc testvériskolája — a nyíregyházi Bánki Donát Műszaki Középiskola, a szegedi Gá­bor Dénes Gimnázium, Műszaki Szakközép és Kollégium, a szolnoki Műszaki Szakkö­zép- és Szakiskola, Jendrassik György Gépipari Tagintézmény, a miskolci Kandó Kálmán Szakközépiskola, a budapesti Puskás Tivadar Távközlési Technikum, a szombathelyi Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakképző Iskola és Kollégium, a pécsi Széchenyi István Gimnázium és Szakkö­zépiskola, a sepsiszentgyörgyi Puskás Tivadar Szakközépiskola — sportoló diákjainak képviseletében találkozik itt, Sepsiszentgyörgyön a hagyományos Puskás Kupa-vetélkedőn.

Öt sportágban — asztalitenisz, atlétika, bowling, labdarúgás és sakk — mérik össze tudásukat, felkészültségüket a diákok. Péntek reggel 9 órakor kerül sor a rendezvény ünnepélyes megnyitójára a szakközépiskola udvarán, majd 10 órakor megkezdődnek a küzdelmek. Az asztaliteniszezők az iskola sporttermében, az atléták a városi stadionban, a bowlingosok a Bobowling-csarnokban, a labdarúgók a Szabó Kati Sportcsarnokban és végül a sakkozók az iskola 25-ös termében versengenek. Valamennyi résztvevőnek sok sikert kívánunk! (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-04-15: Sport - x:

Bodok—Barót 5—0 (Labdarúgás, IV. liga) — Áros Károly

A forduló rangadója. Nem mindennapi eredménnyel. Ne feledjük, e mérkőzésig veretlen volt az erdővidéki csapat. Volt... És most következzen Nagy Sándor tudósítása: Bodok: Bartha—Asztalos, Kádár, Szabó, Nagy, Sylvester (Incze, 46.), Ferencz (Bajka, 70.), Dobri (Tóth, 80.), Ilyés G. (Daragics, 83.), Pál, Veres Z. Barót: Andorkó—Kurta (Bocz, 71.), Lázár Cs., Kopetzky, Bogdan, Audi, Ştefănescu, Bódi (Máthé, 71.), Cojocaru (Sugár, 46.), Zelch (Benedek, 61.), Lázár A. Gólszerzők: Nagy (8.), Pál (20.), Ilyés G. (42. és 62.), Dobri (53.).
2009-04-15: Sport - x:

Lecsaptak

A labdarúgóéletünket évtizedeken át bemocskoló piszkos ügyek — csapatok, játékvezetők, játékosok megvesztegetése, gyanús alakok vezető szerepekbe történő előrelépése... — végre (reméljük, hogy eredményesen is) a hatalom figyelmébe kerültek.