Gyöngy ékszerek a Vigadóban

2009. április 17., péntek, Közélet

Gyöngy ékszereit állította ki tegnap Hegyeli Vilma kórházi főasszisztens a kézdivásárhelyi Vigadó kistermében a Nők Egyesületének szervezésében.

A kiállító első alkalommal mutatta be az általa készített gyöngy ékszereket, illetve férjével, Hubával közösen készített nemezeket. A kiállítást Fülöp Magdolna méltatta, aki az alkalomhoz illően József Attila Gyöngy című versét adta elő. A tárlatmegnyitót megelőzően a Nők Egyesületének tagjai a Molnár Józsiás Parkban nyolc zsák szemetet gyűjtöttek össze.

(Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-04-17: Közélet - x:

Prahován felmentették Erdély Edét — Iochom István

A Prahova megyei törvényszék április 10-én hirdetett ítéletet a csavargyár volt ingatlanjaira vonatkozó büntetőperben, és tetteik elévülésére hivatkozva részben helyt adott Erdély Ede, Márton Albert és Szőke Lajos fellebbezésének, felmentette őket a három, két, illetve egy év és nyolc hónap börtönbüntetés letöltése alól, illetve megszüntette ellenük a büntetőpert.
2009-04-17: Közélet - x:

Senkit sem büntettek

A héten is fokozott mértékben ellenőrzi a szakhatóság a húsvéti élelmiszerek forgalmát. Dr. Sikó-Barabási Sándor megyei főállatorvos kérdésünkre elmondta: az előző héten néhány figyelmeztető jellegű felszólítást adtak, ám olyan kihágás, amelyet büntetni kellett volna, nem akadt Háromszéken.