Senkit sem büntettek

2009. április 17., péntek, Közélet

A héten is fokozott mértékben ellenőrzi a szakhatóság a húsvéti élelmiszerek forgalmát. Dr. Sikó-Barabási Sándor megyei főállatorvos kérdésünkre elmondta: az előző héten néhány figyelmeztető jellegű felszólítást adtak, ám olyan kihágás, amelyet büntetni kellett volna, nem akadt Háromszéken.

A forgalomról a hatóság emberei nem végeztek felmérést, az azonban látható volt, hogy a felhozatal hasonló a tavalyihoz. A fokozott készültség még a héten érvényes, elsősorban az ünnepkor jellegzetes élelmiszereket ellenőrzik mind higiéniai, mind élelmiszer-biztonsági szempontból. (Fer-)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-04-17: Közélet - x:

Gyöngy ékszerek a Vigadóban

Gyöngy ékszereit állította ki tegnap Hegyeli Vilma kórházi főasszisztens a kézdivásárhelyi Vigadó kistermében a Nők Egyesületének szervezésében.
2009-04-17: Közélet - x:

Akik mindig adnak

Állandó segítőkészségük közismert, tűz legyen, vagy árvíz, bármily természeti katasztrófa sújtson, vagy ártó emberi szándék romboljon, ők mindig ott vannak.