Elhalálozás

2009. április 28., kedd, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a kálnoki születésű árkosi

TÓTH FERENC

életének 86. évében elhunyt.

Temetése 2009. április 28-án 15 órakor lesz az árkosi temetőben.

Részvétfogadás 14 órától a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozóházában.

Nyugodjék békében.

A gyászoló család

4220210

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy

özv. HÉJJA JÁNOSNÉ

FARAGÓ ERZSÉBET

életének 91. évében 2009. április 27-én visszaadta lelkét Teremtőjének.

Drága halottunk földi maradványait 2009. április 29-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra Székelypetőfalván a családi háztól.

A gyászoló család

4220231

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik id. SZABÓ SÁNDOR temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.

Gyászoló családja

4220211

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága édesanyánk, nagymamánk, az oltszemi SIMON JÓZSEFNÉ temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet a Diakónia Keresztény Alapítvány munkaközösségének az önzetlen munkájukért.

A gyászoló család

4220240

Megemlékezés

Megállunk egy néma sír mellett, szeretnénk még egyszer megfogni a kezed. Oly üres és árva lett a ház, hiányozni fogsz egy életen át, mert nagyon szerettünk, és soha el nem feledünk. Fájó szívvel emlékezünk a felsőcsernátoni FÜLÖP JENŐNÉ TAMÁS MÁRIÁRA halálának első évfordulóján. Nyugodj békében.

Leánya, Tildika, veje, Zoltán, unokái, Annamária és Erika, azok családja és a dédunokák

96

Fájó szívvel emlékezünk id. TÓTH CSONGORRA, akinek földi útja fél éve lejárt. Úgy ment el, ahogy élt, csendben és szerényen, drága lelke nyugodjék békében. Idézzük szavaid, mosolyod, emléked, szeretünk, és nem feledünk téged.

Halálába soha bele nem nyugvó özvegye és szerettei

4220215

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-04-28: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Kiállítás
* Baróton az Erdővidék Múzeumában ma 18.30 órakor Kolumbán Zsuzsanna, a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont szakreferense megnyitja Kádár-Dombi Péter székelykeresztúri agyagszobrász kiállítását.
2009-04-28: Magazin - x:

Volt egy hely — Farcádi Botond

Amikor már úgy tényleg elege lett az embernek a tömegből, abból, hogy fél óra alatt is csak bajosan tesz meg ötpercnyi távot, amikor már a füle is zúgott a zenétől, amelyet ugyan lehet, hogy szeretett, csak kissé éppen megsokallt, amikor már annyi mindent hallott egyszerre a különféle helyszíneken zajló rendezvényekről beszűrődő — vagy éppen gátlástalanul beáramló — zajokból, hogy már azt sem tudta, hol jár, hová tart — leginkább akkor és, persze, máskor is olyan jólesett, hogy volt egy hely.