Emelkedőben a toplistán

2009. május 6., szerda, Magazin
Dancs Annamari és DJ Robert Georgescu Live Your Life című klubslágere folytatja rendhagyó diadalútját.

A történet ott kezdődött, hogy a felvételt félkész állapotban ellopták, és felkerült az internetre, a román rádiók pedig elkezdték intenzíven játszani. Röviddel ezután a rangos Media Service/EMI lic. bukaresti kiadó ezen egy szám (!) alapján szerződést kötött az előadókkal három albumra. És most itt a következő meglepetés: miután a magyarországi MAHASZ (Magyar Hanglemezgyártók Szövetsége) negyvenes dance-topján két héttel ezelőtt a 35. helyen kezdett, ma már a 6. helyre jutott. Ez a slágerlista a jelen dance-slágereinek legrangosabb szakmai összesítése, amelyet a rádiók műsorvezetői és 550 DJ szavazata alapján állítanak össze hétről hétre.

http://www.mahasz.hu/m/?menu=slagerlistak&menu2=dance_top_40http://www.mahasz.hu/m/?menu=slagerlistak&menu2=dance_top_40

forrás: www.dancsannamari.com

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1333
szavazógép
2009-05-06: Magazin - x:

Az EU segít az éhes keselyűkön

Európa egyes részein a gazdák a jövőben büntetlenül kint hagyhatják a mezőn elhullott jószágaikat, hogy megmentsék az éhező keselyűket.
2009-05-06: Magazin - x:

Az emberi étrend főtt és magas tápértékű

Egy amerikai kutató kipróbálta, tudna-e azon a táplálékon élni, amit a csimpánzok esznek Afrikában. Étrendjükből szinte mindent megkóstolt.