Kalandozás a posta világában

2009. május 16., szombat, Kiscimbora
A Román Posta rajzpályázatot hirdet gyermekeknek, fiataloknak, melynek témája a posta, a postások élete, munkája. Négy korcsoportban díjaznak: hétéves korig, 8—11, 12—15 és 16—18 éves korig.

A jutalom egyhetes táborozás júniusban a Neamţ megyei Agapián, illetve a Fekete-tenger parti Dél-Eforián. A rajzokat 2009. május 23-ig kell beküldeni a Bd. Dacia nr. 140, sector 2, cod 020065, Bucureşti postacímre, a lap hátán fel kell tüntetni az alkotó nevét, születési évét, postacímét és telefonszámát. Eredményhirdetés a www.posta-romana.ro portálon június 1-je után.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1342
szavazógép
2009-05-16: Kiscimbora - x:

Szekérben főzte a fuszulykát (Népmese)

Egyszer egy kolontos ember összeszedett a határban egy nagy szekér fuszulykát, s elindult a Küküllő mellett hazafelé.
2009-05-16: Élő múlt - x:

Emléknapi tűnődések - Féder Zoltán

Megemlékezők az Emlékfal avatóján
2009. május 14. Ez áll a meghívón. Egy 65 évvel ezelőtt történt eseményt ül az emlékezet.