Hogy mik vannak!Bepaprikázott betörők

2009. május 23., szombat, Magazin

Előbb bepaprikázta, aztán kiseprűzte betörőit egy asszony az Egyesült Államokban. A Tennessee államban, Tazewell városában élő 58 éves hölgy három férfit futamított meg háztartási arzenáljával.

A paprika chili fajtájú volt, házi termés, jó csípős. Egy egész üvegnyit kaptak a képükbe a betörők, aztán több edénybombát, a fináléban pedig seprűzést. A három férfi egyébként narkót követelt a nőtől, és nem távozott üres kézzel: zsákmányolt egy doboz vérnyomáscsökkentő tablettát. A rendőrség nem sokkal később elfogta a paprikás triót.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-05-23: Magazin - x:

Tengerimalac-város

Várost alapítottak a tengerimalacoknak Budapesten, a Fővárosi Állat- és Növénykertben, és megújult az Élet-Halál Ház is: a létesítményeket a héten adták át. A sok tengerimalac valóságos liliputi várost kapott aprócska házakkal, utcákkal, terekkel, iskolával, csemegebolttal és buszmegállóval.
2009-05-23: Közélet - x:

A tanszabadság évei (1944—1948) - B- Kovács András

Hogyan működik a tanügyi önrendelkezés?
Nem folytatjuk az események felsorolását, inkább ugrunk pár hónapot az időben, és az első országos magyar tanügyi értekezlet munkálatait ismertetve bemutatjuk, milyen sokoldalú, a kisebbségi igényekhez idomuló iskolahálózatot és felépítményi rendszert sikerült a kor politikusainak kialakítaniuk.