Kosárlabda, U16Elődöntő Szentgyörgyön

2009. június 4., csütörtök, Sport
Mától vasárnapig a Mikes Kelemen Főgimnázium Bogdán Antal Sportterme ad otthont az országos U16-os kosárlabda-bajnokság második elődöntő tornájának.

A házigazda Sepsiszentgyörgyi ISK mellett a tornán jelen lesz egy-egy marosvásárhelyi, temesvári, kolozsvári és nagyváradi csapat. Objektív okok miatt a tornán nem vesz részt Rădăuţi. A program: ma Sepsiszentgyörgyi ISK—Marosvásárhely (18.30 óra); pénteken Marosvásárhely—Nagyvá­rad (9 óra), Kolozsvár—Sepsi ISK (10.30 óra), Temesvár—Marosvásárhely (12 óra), Nagyvárad—Kolozsvár (17.30 óra), Sepsi ISK—Temesvár (19 óra); szombaton Kolozsvár—Marosvásárhely (12 óra), Temesvár—Kolozsvár (17.30 óra), Nagyvárad—Sepsi ISK (19 óra); vasárnap Nagyvárad—Temesvár (9 óra). Az állás: 1. Temesvár (5 győzelem/0 vereség) 10 pont, 2. Sepsi ISK (3/2) 8 p., 3. Kolozsvár (3/2) 8 p., 4. Nagyvárad (3/2) 8 p., 5. Marosvásárhely (1/4) 6 p., 6. Rădăuţi (0/5) 5 p. Az elődöntő első négy helyezettje jut tovább a nyolcas fináléban.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2009-06-03: Világfigyelő - x:

Röviden - Váry O. Péter

Majdnem, mint a vadnyugaton
Ezzel a címmel közölt terjedelmes interjút Orbán Viktorral, a Fidesz elnökével tegnapi számában a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A konzervatív német napilap magyar származású szemleírójának, Georg Paul Heftynek adott interjú bevezetőjében a jelenlegi magyar kormány megítélésére vonatkozó kérdésre válaszolva Orbán Viktor kijelentette: ,,Az új kormányt nem az ország polgárai hatalmazták fel, alkalmatlan a kormányzásra, és az összeomlás felé vezeti az országot."
2009-06-04: Sport - x:

Új vágányon a bajnokság (Kosárlabda)

Két földrajzi csoportot alakítanak ki a következő idénytől a női A-osztályos kosárlabda-bajnokságban. Az Északnyugati csoportban játszik majd városunk csapata, a Sepsi BC, továbbá a brassói, a gyulafehérvári, az aradi, a temesvári, a kolozsvári, a nagyváradi és a szatmárnémeti alakulat.