Nőegylet Kézdivásárhelyen - Iochom István

2009. június 4., csütörtök, Család

Május 28-án a kézdivásárhelyi bíróságon bejegyezték a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületét. A Fülöp Magdolna által vezetett egyesület hat hónapja tevékenykedik.

Ez idő alatt öt kiállítást, két kirándulást, négy orvosi előadást, négy táncmulatságot és két könyvbemutatót szervezett, de használtruha-gyűjtési akciót, a Molnár Józsiás parkban pedig takarítási napot is tartott. A bejegyzés napján, május 28-án a gyermeknap tiszteletére süteménykiállítást szerveztek (képünk), melyen harmincféle finomságban gyönyörködhettek és megkóstolhatták az egyesületi tagok. Recepteket cseréltek, és remélhetőleg év végéig füzet formájában is megjelentetik azokat. Következő nap, május 29-én a Csipkerózsika Napközi Ott-honba látogattak, a süteményekből vittek az óvodásoknak, akik nők napján, március 8-án szép műsorral köszöntötték az egyesület tagságát.

A nyárra is gazdag programot terveznek. Június 9-én szegedi természetgyógyász előadását hallgatják meg, 11-én dr. Kádár Imre laboráns szakorvos beszél az immunrendszerről, június 20-án pedig kirándulást szerveznek a Gyilkos-tóhoz. Az egyesület szívesen fogad soraiba minden nőt, aki velük együtt szeretne kikapcsolódni és hasznossá tenni magát.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-06-04: Család - x:

Indulás - Jártó Kocsis Edit

Valahol egy afrikai faluban a gyerekek körbeülik tanítójukat. Nincs pad, nincs tábla, csak a porba rajzol, és magyaráz.
2009-06-04: Család - x:

A követelőző gyerekből könnyen válik eladósodott felnőtt

Eleinte csak egy kínos hisztivel kezdődik az üzletben egy apróságért, majd később követi a legújabb divathóbort-játék, majd a mobiltelefon, majd a helyzet rosszabb esetben komoly érzelmi zsarolássá fajulhat.