Magyar Vágta - Kisgyörgy Zoltán

2009. június 6., szombat, Magazin

Pelle Sándor detki és Fodor István bodoki polgármester az ikersátorban

A székely városok — Sepsiszentgyörgy, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Szováta — mellett Bodok képviselete is ott volt Budapesten az elmúlt hét végén megrendezett Magyar Vágtán, azon a lovasfutamon, amelyen 92 Kárpát-medencei település mutatkozott be.

Némelyik egy-egy versenylóval, mások pedig az Andrássy úton felszerelt sátrakban egy-egy jellegzetes termékkel mutatták be régiójukat.

Bodokot a Heves megyei Detk testvértelepülés hívta meg. Közös sátrukban ott díszelgett a két község címere. Bodok a települést bemutató szórólapot is vitt az érdeklődőknek. Detk minden idők legfinomabb keksztermékeit és kétféle minőségi bort, Bodok pedig az ásványvíz-palackozó termékeit kínálta. Az öröm is kettős volt: Sepsiszentgyörgy és Detk versenyparipái az első futamban a harmadik helyezést érték el.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-06-06: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor?

Következő lapszámunk hétfőn jelenik meg, de az előfizetőknek csak a saját lapterjesztő hálózatunkban kézbesítik, aki a postánál fizetett elő, az csak kedden kapja meg a lapot az aznapi számmal együtt.
2009-06-06: Magazin - x:

Készül Vilmos herceg eljegyzési filmje

A BBC már készíti azt a dokumentumfilmet, amely Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton eljegyzésének bejelentése után kerül majd a képernyőkre.