Az FBI segítségét kérik

2009. június 9., kedd, Magazin
Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) és független orvosszakértő segítségét kérik a múlt héten Bangkokban elhunyt David Carradine hozzátartozói, mivel elégedetlenek a thaiföldi rendőrségi vizsgá­lattal.

A hozzátartozókat felháborította az is, hogy egy thaiföldi napilap nyilvánosságra hozta a vizsgálat során készült fotók egyikét. A hatóságok már elvégezték a boncolást, ennek eredményéről azonban egyelőre nem számoltak be. A nyomozást vezető rendőrtiszt a hét végén közölte, hogy a szálloda biztonsági kameráinak felvételeiből megállapították: senki nem ment be Carradine szobájába a színész halála előtt. Búcsúlevelet sem találtak a szállodában, ami az öngyilkosságot támasztotta volna alá. Az öngyilkosság teóriáját a Kill Bill és más filmek, illetve sorozatok sztárjának ügynökei is elutasították, mondván, hogy a színész soha nem végzett volna magával. ,,Mindent értékelt, amit az élettől kapott, soha nem tett volna ilyet" ― mondta a Carradine-t képviselő ügynökség egyik munkatársa.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-06-09: Magazin - x:

A Brassói Székely Társaság jubilárisa

A Sepsiszentgyörgyi Ipartestület vezetősége 1926. október 28-án meghívást kapott a Brassói Székely Társaság jubilárisára. A meghívólevelet a szervezőbizottság nevében Szabó Béni, a Brassói Ipartestület elnöke és Szele Béla, a Brassói Székely Társaság elnöke írta alá.
2009-06-10: Elhalálozás - x:

Elhalálozás

Köszönetnyilvánítás
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik id. LÉVAI KÁLMÁN temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
2568