Elhalálozás

2009. június 10., szerda, Elhalálozás
Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik id. LÉVAI KÁLMÁN temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és fájdalmunkban osztoztak.

A gyászoló család

2568

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk GYÖRGY LAJOSRA, akit ma hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Nyugodjék békében.

Özvegye és fia

4221805

Fájó szívvel emlékezünk a bölöni BEDŐ ROZÁLIÁRA, akit ma hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4221813

Fájó szívvel emlékezünk a feldobolyi születésű sepsiszentgyörgyi id. BODOLA TIBOR ATTILÁRA halálának tizedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4221824

Fájó szívvel emlékezünk az ozsdolai BENEDEK SÁNDORRA halálának tizedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos özvegye, gyermekei és azok családja

4221841

Fájó szívvel emlékezünk gyermekünkre, a sepsiszentgyörgyi FEHÉR ILDIKÓRA halálának második évfordulóján. Áldott legyen a föld, ahol örök álmát alussza.

Bánatos szülei és hozzátartozói

4221833

Kegyelettel emlékezünk KERCSÓ MARGITRA halálának negyedik évfordulóján. Köszönjük Istennek a velünk töltött éveket, a biztonságot, melyet határozottsága adott.

Pihenése legyen csendes.

Szerettei

4221862

Megállunk néha a sírod előtt, szeretnénk még egyszer megfogni a kezed. Hiába borult rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Fájó szívvel és könnyes szemmel emlékezünk a székelyszáldobosi születésű KOVÁCS JÓZSEFRE, szeretett testvérünkre, akit hat hónapja kí­sértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Öt élő testvére és azok családja

H. L.

Még most is annyira fáj, hogy búcsúzás nélkül, oly hamar távoztál. Úgy szerettél volna élni, a betegséget leküzdeni. Egy pillanat, és megállt a szíved, melyben nem volt más, csak jóság és szeretet. A múltra visszanézve valami nagyon fáj, keresünk valakit, aki nincs köztünk már. Nem tudunk mi neked, csak virágot vinni, nem tudunk mi érted, csak könnyet hullatni. Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élsz, és itt maradsz örökre. Fájó szívvel emlékezünk a drága gyermekre, az alsócsernátoni SZŐCS BALÁZSRA, aki hat hete távozott szerettei közül. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Halálába soha bele nem nyugvó, szeretett hozzátartozói

4221863

Fájó szívvel, fájdalommal emlékezzünk drága, jó szüleinkre, édesanyánkra, a bodosi EGYED DÁNIEL BÉLÁNÉ BODOSI IBOLYÁRA, aki ma egy éve örökre eltávozott közülünk és édesapánkra, EGYED DÁNIEL BÉLÁRA, aki 54 éve hunyt el. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.

Szeretteik

H. L.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-06-09: Magazin - x:

Az FBI segítségét kérik

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) és független orvosszakértő segítségét kérik a múlt héten Bangkokban elhunyt David Carradine hozzátartozói, mivel elégedetlenek a thaiföldi rendőrségi vizsgá­lattal.
2009-06-10: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
A miklósvári Kálnoky-kastélyban ma 18 órakor bemutatják a Háromszéki útirajzok című könyvet, a kötetben szereplő grafikákból kiállítás nyílik. A szervezők reneszánsz zenével és a bemutatót követően reneszánsz táncházzal várják a résztvevőket. A kiadvány hat székelyföldi képzőművész — Baász Orsolya, Éltes Barna, Kristó Róbert, Péter Alpár, Sipos G. Tünde, Vetró B. Zsuzsa — közel száz, a történelmi Háromszék épített örökségét bemutató rajzát tartalmazza. Házigazda a Kovászna Megyei Művelődési Központ.