Elhalálozás

2009. június 13., szombat, Elhalálozás
Elhalálozás

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, anyós, sógornő, rokon, szomszéd,

VIŞAN MAGDOLNA

életének 49., házasságának 31. évében hosszas betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Temetése 2009. június 14-én, vasárnap 13 órakor lesz a mikóújfalusi ortodox parókiáról.

Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4222014

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, nagyszülő, após, testvér, sógor, nagybácsi, rokon, jó szomszéd, barát és jó ismerős, a kolozsvári születésű sepsiszentgyörgyi

BÁZSA PATAKI ISTVÁN

(POTYI)

életének 75. évében 2009. június 12-én csendesen elhunyt.

Temetése 2009. június 14-én 14 órakor lesz a szemerjai új református temetőben.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

2582

Köszönetnyilvánítás

Köszönet mindazoknak, akik a köpeci születésű id. BENKŐ DÉNES temetésén részt vettek, gyászunkban osztoztak, sírjára virágot helyeztek. Külön köszönet dr. Szmolka Mártának, aki lelkiismeretes gondoskodásával hozzájárult betegsége enyhítéséhez.

A gyászoló család

438/b

Köszönetet mondunk a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Főgimnázium 1999. évi végzőseinek és Dézsi Márta osztályfőnöknőnek, akik a tízéves érettségi találkozójuk alkalmával megemlékeztek drága kislányunkról, MÉZES ÁGOTA RÉKÁRÓL, és sírjára a kegyelet virágait helyezték a vártemplomi református temetőben.

A Mézes család

4222026

Megemlékezés

A múltra visszanézve valami nagyon fáj, keresünk valakit, aki nincs köztünk már. Szerető szíveddel oly sokat adtál, Isten kegyelméből megváltást kaptál. Nem tudunk mi neked, csak virágot vinni, nem tudunk mi érted, csak könnyet hullatni. Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élsz, és itt maradsz örökre. Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, a kovásznai SZABÓ ROZÁLIÁRA halálának hatodik hetében.

Szerettei

28628

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó férjre és édesapára, a papolci FÖLDES DEZSŐRE halálának első évfordulóján. Önfeláldozó életének emlékét szívünkben őrizzük. Nyugodjék csendesen, soha nem felejtjük el.

Bánatos özvegye és fia

4221880

Fájó szívvel emlékezünk id. HAJDÁR PÁLRA halálának tizenharmadik évfordulóján. Emléke mindig élni fog szívünkben.

Özvegye, gyermekei és azok családja

4221886

Az elmúlás örök fájdalmával emlékezünk MAKSAI ISTVÁNRA halálának hatodik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4221922

Múlnak az évek, de az emléked megmarad. Ma tíz éve távozott szerettei köréből a drága jó férj, édesapa, nagytata, após, a kökösi ÜRMÖSI FERENC. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4221969

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-06-13: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor?

Színház
A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház William Shakespeare Szentivánéji álom című vígjátékát Török Viola rendezésében a nagyteremben vasárnap 17 órától a Katona József- és Madách Imre-bérleteseknek mutatja be (az elmaradt bérletek is érvényesíthetők, a szabad helyekre jegyet lehet venni).
2009-06-13: Magazin - x:

Kunhalom Ópusztaszeren

Ötven kun település összefogásával épül kunhalom az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban. A föld rendezése, a dombkialakítás már elkezdődött. A kunhalmok a Kárpát-medence alföldi területein mesterségesen létrehozott, jellegzetes földhalmok. Nagy részük temetkezőhely, sírdomb, őr- vagy határhalom volt. Egykor több tízezer kunhalom állt az Alföldön — mondta Zelena András, az emlékpark munkatársa.