Meteorit karcolt meg egy fiút

2009. június 16., kedd, Magazin

Borsónyi meteorit karcolt meg egy 14 éves fiút Németországban, és vágott harminc centi széles gödröt mellette az aszfaltba. A fiú iskolába igyekezett Essen városában, amikor felfigyelt az égen egy tűzgolyóra, amely egyenesen felé tartott.

A következő pillanatban éles fájdalom hasított karjába, és hatalmas robbanás hallatszott, akár egy villámcsapás mennydörgése. A fiú karján nyolc centi hosszú vágást ejtett az ,,égi átok", a gyermek füle a robbanástól még órákkal később is csengett. Más baja nem esett, igen nagy balszerencséje, ugyanakkor igen nagy szerencséje volt. A balszerencse: egy a százmillióhoz az esélye annak, hogy valakit meteorit talál el. Az objektum vegyi elemzése bizonyította, hogy a kőzet az űrből érkezett — adta hírül az Ananova brit hírügynökség.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-06-16: Magazin - x:

Marceau kedvenc írója Szabó Magda

Sophie Marceau francia színésznő kedvenc írója Szabó Magda — számolt be a L’Express francia hetilap múlt heti számában.
2009-06-16: Magazin - x:

Madárterror

Ezt még Alfred Hitchcock is megirigyelné: madár tartja félelemben a San Francisco belvárosában sétálókat, az állat elsősorban a kopasz férfiakra utazik. ,,Rászállt a fejemre, és csőrével kétszer is belecsípett" — számolt be feldúltan a váratlan égi támadásról a madár egyik áldozata.