AsztaliteniszKanabé Szilárd Balkán-bajnok

2009. június 22., hétfő, Sport
A hét végén az asztaliteniszezők Balkán-bajnokságán vett részt a Dobolyi Aladár vezette serdülőválogatott, melynek tagja a háromszorosa országos bajnok Kanabé Szilárd.

Bajnokunk ez alkalommal is igazolta tehetségét, felkészültségét, a besztercei Dan Daniellel megnyerték a csapatversenyt, miután a döntőben 3—2-re legyőzték a szerb válogatottat. Szilárd a fiú egyesben és a fiú párosban is bejutott az elődöntőbe. Az elődöntők telefonbeszélgetésünk után kerültek lejátszásra. Hinni merjük, Szilárd újra bizonyít. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1381
szavazógép
2009-06-22: Közélet - x:

A hétvége hírei — Szekeres Attila

Megemlékeztek a Bolyai Egyetem beolvasztásáról
Ötven éve annak, hogy a román hatalom a magyar tannyelvű Bolyai és a román Babeş Egyetem összevonását elrendelte.
2009-06-22: Sport - x:

Hárman a döntőben (Cselgáncs)

Gura Humorului-on került sor az U13-asok országos döntőjére, melyre a Veres László edzette Nagy Mózes Sportklub három versenyzője — Niczuly Hunor (34 kg), Lukács Ákos (38 kg) és Marti Szilárd ( 38 kg) — kvalifikálta magát. Niczuly idő előtt búcsúzott a küzdelemtől, s így helyezetlenül végzett, Lukács a 7., Marti a 9. helyen végzett.