Elhalálozás

2009. június 23., kedd, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, apatárs, testvér, rokon és jó szomszéd, az árkosi

id. RÉTYI GERGELY

életének 71. évében rövid szenvedés után elhunyt.

Temetése 2009. június 24-én 15 órakor lesz az árkosi családi háztól.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyászoló családja

4222358

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagytata, testvér, sógor, jó barát és szomszéd,

PÁLL ALADÁR

nyugalmazott tanító

életének 82. évében csendesen elhunyt.

Temetése 2009. június 25-én 15 órától lesz a kovásznai ravatalozóháztól.

Részvétfogadás június 24-én 19 órakor.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

B. J.

Részvétnyilvánítás

A kórház telefonközpontjának munkaközössége őszinte részvétét fejezik ki, és vigasztalást kíván Sánta Katalinnak édesanyja elhunyta alkalmából.

4222341

Köszönetnyilvánítás

Köszönetemet fejezem ki a kézdivásárhelyi tanítóképző 1954-ben végzett növendékeinek, akik az 55 éves találkozójuk alkalmával imájukkal megemlékeztek volt osztálytársukról, FERENCZ szül. SZŐCS MAGDOLNÁRÓL, és sírjára a kegyelet virágait helyezték.

Özvegye, Ferencz Gábor

383

Hálánkat fejezzük ki mindazoknak, akik szeretett halottunk, SÁNTA ILONKA temetésén részt vettek, és köszönjük mindazoknak, akik betegségében mellette voltak: a megyei kórház intenzív osztálya személyzetének, szomszédainak, rokonoknak, mindazoknak, akik szerették.

A gyászoló család

2594

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a kézdiszentléleki BARTÓK LÁSZLÓ temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Köszönet a szomszédoknak, barátoknak, ismerősöknek, akik a nehéz percekben segítségünkre voltak.

A gyászoló család

4222395

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a kézdivásárhelyi BAKK LAJOSRA halálának második évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Özvegye

408

Mély fájdalommal emlékezünk drága szüleinkre, dr. SIPOSS SÁNDORNÉ FARKAS MAGDOLNA EMMÁRA és dr. SIPOSS BÉLA SÁNDORRA, akik egy éve távoztak szeretteik köréből.

Fiuk és családja

410

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a lisznyói MÁNYA FERENCNÉ VARGA ANNÁRA halálának első évfordulóján. Emléke szívünkben örökre megmarad.

Fia, Imre és családja

447/b

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó édesapára, apósra és nagytatára, id. VIKÁRIUS KÁROLY jogtanácsosra halálának tizedik évfordulóján. Emléke szívünkben él örökre.

Lánya, Zsuzsa és családja

4222342

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-06-23: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Túlélni a válságot
Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, a székelyudvarhelyi Modern Üzleti Tudomá­nyok Főiskolája és a kézdivásárhelyi Asimcov előadásra várja ma 19 órára az érdeklődőket a helyi Asimcov-székházba.
2009-06-23: Magazin - x:

Járványmegelőzés 1926-ban — Józsa Lajos

Figyelmeztető körlevéllel értesítik a hatóságok a Sepsiszentgyörgyi Ipartestületet, és kérik az abban foglaltak szigorú betartását 1926 tavaszán. Az inasiskolákban sok ipari tanuló nem kapta meg az előírt oltásokat, így sokuktól megvonták a továbbtanulás lehetőségét. Azok a tanoncok, akik orvosi igazolást kaptak már, kötelesek voltak felülvizsgálaton részt venni. A járványmegelőző intézkedéseket és azok betartását így írja le a körlevél: