Hazudott a ,,tejútorcájú” lány

2009. június 27., szombat, Magazin

Hazudott az a belga lány, aki 56 csillagot kapott az arcára egy tetoválószalonban. Kimberley Vlaminck azt állította, hogy ő csak hármat kért, és csak kicsiket, ám a tetoválómester nyelvtudatlansága okán ötvenhárommal többet kapott, a jókora többletet pedig azért nem érzékelte már készítésükkor, mert elaludt tetoválás közben.

A lány immár bevallotta, hogy hazudott, illetve nagyrészt. Az orrán lévő csillagokról valóban nem tudott, pedig oda is kapott jó párat. A tetoválómester elmondása szerint a lány azt kapta, amit kért, és csak azután elégedetlenkedett, hogy apja megdühödött rá, barátja pedig kiadta az útját.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-06-27: Magazin - x:

Észtországba szökött egy orosz sziget

Egy sűrű erdő borította nagy sziget fogta magát, levált, és a határt illegálisan átlépve Észtországba távozott a Narva víztározóban a minap.
2009-06-27: Magazin - x:

Stafétaváltás a kortopon

Meghalt a világ legidősebb férfijaként számon tartott, 113 éves japán Tanabe Tomodzsi. Halálával a szintén 113 éves Henry Allingham első világháborús brit veterán örökölte a cí­met. Tanabe halálát szívelégtelenség okozta. Az idős férfi otthonában hunyt el a Japán déli részén fekvő Kjúsú szigetén.