Hogy mik vannak!Hatvanhárom év után megkerült

2009. július 7., kedd, Magazin
A tárca bőre sima maradt, a cowboyminta pedig sértetlen. A cipzár is könnyen jár. Amikor Bill Fulton belenézett régi tárcájába, annak tartalma felidézte benne 1946-os emlékeit, amikor tárcája a középiskola lelátójáról leeshetett.

Benne a társadalombiztosítási kártyája és a bicikli papírjai, a címe, ahol tizenévesen lakott, szóval minden ott volt benne, ahová annak idején tette — olvasható a Yahoo!News online oldalán. Fultonnak azóta mindkét gyereke ugyanabban a középiskolában végzett, és ő is járt azóta a sportpályán egy baseballmeccs alkalmából, és ült ugyanazon a lelátón, amelyen hatvanhárom évvel ezelőtt. A tárcát — egy régi házi feladat, elveszett könyvtári könyvek és egy 1964-es előadás programjával együtt — egy munkás találta meg felújítás közben, aztán másnap az iskolatitkár vitte el a 78 éves Fultonnak, aki mást nem is tudott mondani, mint: ,,Köszönöm, nagyon köszönöm!" Meglepetéséből magához térve elmondta, a bicikli papírjai azért voltak nála, mert gyógyszert szállított az egyik gyógyszertár számára.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-07-07: Magazin - x:

Nyílzápor hullott Ópusztaszeren

Több mint kétezer íjász érkezett múlt hét végére Ópusztaszerre, a III. Íjásztalálkozóra. A kétnapos esemény kezdetén ezernyolcszáz íjász nyílzápora emlékeztetett Árpád vezérre és egykori seregére.
2009-07-07: Magazin - x:

Nászajándékkal ­megtréfált házaspár

A legtöbb újdonsült házaspár biztosan talál kenyérpirítót a nászajándékok között, de az a pár, amelyik huszonnégyet kapott, igencsak meglepődött.