Jackson utolsó próbája

2009. július 7., kedd, Magazin

A múlt héten bemutatták azt a videofelvételt, amelyen két nappal halála előtt Michael Jackson látható koncertpróba közben. A felvétel tanúsága szerint az énekes jó formában készült a visszatérésre: élettelinek és fittnek tűnik a videón.

A CNN amerikai hírtelevízió által csütörtökön sugárzott videón az énekes a Los Angeles-i Staples Centerben fiatal táncosok körében énekel és táncol, és éppen a Billie Jean és They Don’t Care About Us című világhírű slágereiből ad elő részleteket. A felvételen látható popsztár rendkívül sovány, headset mikrofonba énekel és piros-fekete öltözéket visel.

Jackson énektanára, aki összes turnéjára felkészítette, a CNN amerikai hírtelevíziónak csütörtökön úgy nyilatkozott, hogy halála előtt energiával teli és boldog volt. ,,A próbákon még a szokásosnál is többet tréfálkozott — idézte fel Dorian Holley. — Hiába állt táncosok köré­ben a színpadon, mégis csak egy embert lehetett igazán látni, és az Michael volt." Az énektanár hozzátette, hogy a zenészt nem érdekelte a kora. A próbákon szintén jelen lévő fotós, Kevin Mazur is úgy fogalmazott, hogy Jackson igen koncentráltnak tűnt. A dalok között nevetgélt és a táncosokkal viccelődött. ,,Még soha nem láttam őt ennyire örömtelinek" — mondta a The Sun brit bulvárlapnak.

A világsztár hirtelen bekövetkezett halálát követően Jackson környezete rögtön cáfolta, hogy az énekes gyenge és beteg lett volna.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-07-07: Magazin - x:

Nászajándékkal ­megtréfált házaspár

A legtöbb újdonsült házaspár biztosan talál kenyérpirítót a nászajándékok között, de az a pár, amelyik huszonnégyet kapott, igencsak meglepődött.
2009-07-07: Magazin - x:

Hangosítani kell a hibrid autókat?

Elképzelhető, hogy a közeljövőben zajkeltő berendezésekkel kell felszerelni a látássérültek által veszélyesnek tartott, némán suhanó hibrid autókat. Japánban az utóbbi hónapok autóeladási toplistáját a benzin- és áramüzemelésű hibrid járművek vezetik, amelyek alacsony sebességnél, elektromos módban szinte hangtalanul suhannak az utakon.