Korszerű útszabályozás

2009. július 9., csütörtök, Közélet
Felújítják, aszfaltozzák a DN 12-es nemzetközi útból Bodok felé leágazó DC 29-es községi rangú bekötőutat.

Szabályozására azért van szükség, mert az 1970-ben dúló árvíz megrongálta, használhatatlanná tette a Zaláni patakon átvezető hidat. Emiatt akkor egy éles kanyarral kellett módosítani a bekötőút vonalát. A községfejlesztési alapból finanszírozott munkálat része annak a programnak, amely alapján a községközpont főútját korszerűsítették. Összértéke meghaladja a 8,2 milliárd régi lejt. A munkálatok során újraépül az említett híd, kiiktatják a kanyart. A kivitelező a Waldorf Kft. (Kgy. Z.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1381
szavazógép
2009-07-09: Közélet - x:

Nem kapnak pénzt iskolaépítésre - Iochom István

A kézdialmási új iskola építéséhez 2007. augusztus 20-án kezdett hozzá az árverést megnyerő Toro Impex Kft. munkacsoportja.
2009-07-09: Közélet - x:

Megszakad a hagyomány

Három évvel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal szervezte meg Kelemen Csongor az első uzonkafürdői gyermekbált.