Dobolás-világrekord

2009. július 15., szerda, Magazin

Az együttes dobolás új világrekordját állította fel több száz dobos az angliai Birminghamben hétfőn.

A szervezők szerint 582 ember dobolt egyszerre, egy ütemre tíz percen át, s ezzel a múltnak adták át az eddigi rekordot, amelyet 533 dobos állított fel az Egyesült Államokban. A teljesítményt még hitelesítenie kell a Guinness Rekordok Könyvének.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-07-15: Magazin - x:

Időutazás a dinoszauruszok világába

A világon először Budapesten láthatják a dinoszauruszok életét bemutató kiállítást, amely 240 millió évvel röpíti vissza az időben az érdeklődőket. A Hungexpo vásárváros G-pavilonjában augusztus 30-ig összesen 31 műdinoszaurusz látható a bébidinótól a tízméteres óriásokig.
2009-07-15: Magazin - x:

A brit királyi család a Twitteren

A brit királyi család tovább bővítette virtuális birodalmát: a YouTube-os videoplatform létrehozása és az internetes honlap felfrissítése után a palota pénteken az uralkodóház twitteres profiljának elindításáról számolt be.