SportéletTovábbra is várjuk véleményét

2009. július 16., csütörtök, Sport

Mint korábban jeleztük, Sepsiszentgyörgy sportélete forog kockán. S nem mindegy, hogy az a kocka hol és hogy áll meg. Akik elvetették, azokat a jó szándék vezérelte, de hogy sikerül-e kivitelezniük nemes szándékukat, és főleg miként, szükségük van a város lakóinak véleményére is. A több szem többet lát elvére gondoltunk, amikor a lapban meghirdettük a felmérést. Mondja el ön is, tudassa az illetékesekkel, mindenkivel:

Mi az ön véleménye, elképzelése Sepsiszentgyörgy sportjának jövőjéről.

Mondják el őszintén, önök hogyan látják a leendő sportklubot, összetételét (gondolunk itt a szakosztályaira), sportbázishálózatát, szakembergárdáját, vezérkarát... Írják le, küldjék be szerkesztőségünkbe — postacím: Sajtó utca 8/A (a borítékra írják rá: Sportklub) vagy aros@3szek.ro —, s mi fenntartások nélkül közöljük, ismertetjük a közvéleménnyel, mert meggyőződésünk, nagy segítségére lesznek azoknak, akik tényleg városi sportklubot, a város sportéletének fellendítését akarják. Közreműködésüket, írásaikat előre is köszönjük.

A felmérés közlését lapunk július 20-i számában kezdjük.

(áros)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2009-07-16: Sport - x:

Szétosztották a pénzt (Sportpályázatok) — Tibodi Ferenc

A sepsiszentgyörgyi helyi tanács eredményt hirdetett a sportrendezvények résztámogatására intézmények, egyesületek, alapítványok és ifjúsági szervezetek számára. Városunk önkormányzata a 2009-es esztendő második felére összesen 206 900 új lejt szánt a sportra, ebből 3100 lejt az ifjúsági alapból.
2009-07-16: Sport - x:

Az anyagi feltételek adottak (Kézilabda)

Többen is — szurkolók, kézilabdázók — érdeklődtek, hogy a 2009—2010-es bajnokságban lesz-e női kézilabdacsapata a sepsiszentgyörgyi Municípiumi Sport Clubnak, a városnak.